OBRAZOM: Tehotná Cibulková v saténe, Dara Rolins plná radosti, Beňová či Šebová - známe ženy žúrovali na klinike krásy

Veľký event v telových farbách - znie vám to na prvé počutie zvláštne, ale presne tak to vyzeralo na stredajšej akcii v centre Bratislavy. V známej klinike krásy sa stretli mnohé celebritné tváre, aby oslávili uvedenie novej slovenskej kozmetiky.

18.11.2022 07:17
Dominika Cibulková, majiteľka kliniky krásy... Foto:
Zľava: Dominika Cibulková, majiteľka kliniky krásy Natália Selveková a speváčka Dara Rolins.
debata (16)

Podujatie, ktoré mala pod palcom majiteľka kliniky Natália Selveková, bolo príležitosťou, aby sa „nahodili“ mnohé známe dámy. Medzi nimi nezostala prehliadnutá bývalá tenistka a momentálne druhýkrát tehotná Dominika Cibulková. V saténovom modeli v hnedom tóne predvádzala hrdo svoje tehotenské obliny, ale aj večerný look. Je celkom jasné, že známu ex-športovkyňu nezastaví v návšteve podobných podujatí ani tehotenstvo. A vlastne, prečo by malo.

Politička Monika Beňová tiež prišla na event v...
Bývalá tenistka a dnes druhýkrát tehotná...
+34Natáliu Selvekovú podporila na akcii vlastná...

Pred piatimi rokmi bola Dominika jednou z krstných mám vtedy novej kliniky krásy. Po jej boku stála speváčka Dara Rolins a táto zostava sa zopakovala aj v stredajší večer. Dara dorazila z Prahy v dobrej nálade a radosti. Slovenská diva totiž vypredala za niekoľko hodín veľký koncert v pražskej O2 Aréne, ktorý sa koná 28. januára.

zväčšiť Tehotná Dominika Cibulková pózuje fotografom. Foto: Ján Zemiar
Dominika Cibulková Tehotná Dominika Cibulková pózuje fotografom.

V šortkovom overale Gucci, semišových čižmách a úsmevom na perách sa Dara venovala najprv novinárom, no potom najmä skupine svojich kamarátov a priateľov, medzi ktorými nechýbala herečka Zuzana Šebová, štylista Andrej Kusalik, fotografka Petra Ficová či práve Natália Selveková. Majiteľku krásy do vydareného modelu v tónoch telovej marhuľovej obliekol dizajnér Pavol Dendis.

Dara Rolins Čítajte viac Móda zo Slávika: Písařovicová či Rolins ako hviezdy štýlu, Ledeckej snaha na pol ceste a Farna s Ceterovou šliapli vedľa

Ani on, spoločne s ďalšími kolegami, Borisom Hanečkom a Ferom Mikloškom, na večernej akcii nechýbal. Medzi známymi tvárami sa objavila tiež politička Monika Beňová, choreograf Miňo Kereš, modelka a moderátorka Sasha Gahulincová či herec Krištof Králik.

zväčšiť Zľava: Herečka Zuzana Šebová, bývalá tenistka... Foto: Ján Zemiar
Zuzana Šebová, bývalá tenistka Dominika Cibulková, jej mama Katarína Cibulková a europoslankyňa Monika Beňová Zľava: Herečka Zuzana Šebová, bývalá tenistka Dominika Cibulková, jej mama Katarína Cibulková a europoslankyňa Monika Beňová.

Okrem prominentných hostí a ďalších pozvaných v stredajší večer nechýbali ani nové produkty – línia kozmetiky, ktorú práve známa bratislavská klinika prináša do širšieho predaja. Mnohí pozvaní hostia si jednotlivé produkty hneď skúšali, ale, samozrejme, bol to najmä večer plný zábavy, drinkov a hudby. O tú sa postaral dídžej a majiteľ podniku Tepláreň Roman Samotný. Viac si pozrite v našej bohatej galérii.

© Autorské práva vyhradené

16 debata chyba
Viac na túto tému: #Dominika Cibulková #kozmetika #Monika Beňová #Dara Rolins #Zuzana Šebová #klinika krásy #Natália Selveková

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...