Aguilera ako elegantná diva, Ronaldova Georgina sexy sirénou: Móda z Latin Grammy v znamení krásnych žien

Slávnostný galavečer hudobných cien latino žánru priniesol príťažlivé momenty na červenom koberci. Niektoré dámy vyslovene prekvapili. Vkusom aj pôvabom.

18.11.2022 10:03
Georgina Rodriguez Foto: ,
Modelka a influencerka Georgina Rodriguez.
debata

Radila sa medzi ne napríklad aj americká speváčka Christina Aguilera, ktorej voľby na červenom koberci sú ako na húsenkovej dráhe. Tentoraz však stávka na fialovú róbu s výrazným dekoratívnym prvkom okolo ramien bola naozaj zásahom do čierneho. Aguilera sa neskôr prezliekala a to už taká „paráda“ nebola – ale práve prvý look večera je ten najúdernejší. A speváčka, ktorá si odniesla domov aj jednu z cien, udrela klinec po hlavičke.

Modelka a influencerka Georgina Rodriguez.
Luis Fonsi a jeho partnerka Agueda Lopez prišli...
+22Španielska speváčka Rosalia v kreácii Miu Miu.

Očarujúca bola aj brazílska speváčka Anitta, ktorej hviezda vystrelila za posledné mesiace priam raketovou rýchlosťou. Slávna je nielen v krajinách Latinskej a Južnej Ameriky, ale tiež na klasickom americkom trhu. Tentoraz sa pred objektívy postavila v čiernej večernej kreácii Mônot a pôsobila nadmieru elegantne a zvodne, no nie vulgárne.

zväčšiť Speváčka Christina Aguilera v róbe výraznej... Foto: SITA/AP, John Locher
Christina Aguilera Speváčka Christina Aguilera v róbe výraznej fialovo-slivkovej farby.

Celkovo sa móda prítomných dám držala v mantineloch patričnosti. Napríklad španielska speváčka Rosalia vystriedala čierny model Miu Miu za zlatú večernú róbu s rozparkom, v ktorej si prevzala až štyri gramofóniky za svoj ostatný album. Jej kolegyňa Becky G zase stavila na rozprávkovú róbu z dielne Zuhair Murad Couture.

Dominika Cibulková, majiteľka kliniky krásy Natália Selveková a speváčka Dara Rolins Čítajte viac OBRAZOM: Tehotná Cibulková v saténe, Dara Rolins plná radosti, Beňová či Šebová - známe ženy žúrovali na klinike krásy

A neprehliadnu­teľná, samozrejme, bola aj modelka a influencerka Georgina Rodriguez. Životná partnerka futbalistu Cristiana Ronalda stavila na trblietavý model v hrdzavohnedom tóne, ktorý doplnila hriva hustých vyžehlených vlasov a luxusné šperky. Argentínska rodáčka patrila medzi najsexi dámy večera, ďalšie obrázky – a nielen dámy, ale aj pánov – si pozrite v našej galérii.

VIDEO: Najkrajšie kráľovské róby

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ceny #krása #móda #Christina Aguilera #Latin Grammy #Thalia #Georgina Rodriguez

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...