Hruď v zlatej koži, 60-nička v priehľadnej róbe aj kancelársky look naostro! Tieto dámy túžia zaujať (aj za každú cenu)

Jeden event za druhým sa koná momentálne v Los Angeles a štvrtkový večer priniesol tiež niekoľko spoločenských udalostí.

18.11.2022 14:11 , aktualizované: 14:42
Tinashe Foto: ,
Speváčka Tinashe na podujatí GQ Men of the Year Party v západnom Hollywoode.
debata

Čo ich spája? Na každej sa nájde nejaká známa dáma, ktorá túži zaujať. A na každom sa nájde dáma, ktorá to urobí prostredníctvom odvážnej garderóby. Jednou z nich je aj herečka a režisérka Olivia Wilde, ktorú však popri „provokovaní“ treba pochváliť za rafinovanosť. Autorka filmu Neboj sa, zlatko sa totiž na premiére novinky Women Talking objavila zahalená od hlavy až po päty.

Tanečnica a modelka Karrueche Tran.
Herečka Allison Janney na premiére novinky The...
+12Herečka a režisérka Olivia Wilde na premiére...

Jej model čiernych šiat so zlatým koženým panelom od dizajnérky Gabriely Hearstovej však nezostal prehliadnutý a vlastne celkom pochopiteľne. Zlatá časť umiestnená presne v oblasti výstrihu a poprsia totiž veľmi jasne definovala ženské obliny a zvýrazňovala Wildeovej obsah dekoltu. Materiál tak obopínal jej krivky, že to vlastne vyzeralo akoby mala zlatú farbu namaľovanú na nahej koži. V prípade Wildeovej pritom ide zjavne o módny maratón provokatívnych kreácií – za posledné týždne sa predviedla v niekoľkých.

zväčšiť Herečka a režisérka Olivia Wilde na premiére... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Olivia Wilde Herečka a režisérka Olivia Wilde na premiére filmu Women Talking v kreácii Gabriela Hearst.

Speváčka Tinasha patrí k dámam, ktorým rafinovanosť zase až tak veľa nehovorí. Tá sa pre zmenu objavila vo štvrtok večer na gala evente magazínu GQ. Pri pohľade zozadu by si možno nejeden myslel, že ide rovno z kancelárie. O sivom nohavicovom kostýme by si to mohol pomyslieť nejeden z nás. Ale pri pohľade spredu to bola už úplne iná káva (a nálada). Tinashe sa jednoducho predvádzala s odhalenou hruďou a bez spodnej bielizne. Všetko zjavne istili len prilepené okraje saka priamo na nahej koži.

Celebritné sestry Shannade Clermont a Shannon...
Modelka a speváčka Lourdes Leon, dcéra speváčky...
+6Na výstavu do brooklynského múzea prišla aj...

Zaujímavosťou je, že táto hudobná interpretka má za sebou tento týždeň tiež dva provokatívne looky. Druhý predvádzala na otvorení výstavy v Brooklynskom múzeu, kam sa obliekla do jedného z archívnych modelov Thierryho Muglera. A do zoznamu za tento týždeň je tu ešte look hollywoodskej hviezdy po šesťdesiatke.

zväčšiť Herečka Allison Janney na premiére novinky The... Foto: Profimedia
Allison Janney Herečka Allison Janney na premiére novinky The People We Hate At The Wedding v kreácii, ktorá odhaľovala pod bleskmi objektívov viac ako dosť.

Reč je o herečke Allison Janneyovej, ktorú poznajú diváci napríklad zo snímky Ja, Tonya. Janney sa objavila na slávnostnej premiére, ale viac než projekt bola reč o výbere jej šiat. 61-ročná herečka si totiž obliekla trblietavú róbu z jemného materiálu, ktorý pod bleskami fotoaparátov odhalil takmer všetko. Že bola pod šatami bez spodnej bielizne, neuniklo asi nikomu.

Prehľad tých najzvodnejších kreácií si pozrite v galérii. A posúďte sami, čo je už príliš a čo ešte stále ukážková sexi garderóba…

Video

Zdroj: Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Olivia Wilde #odvaha #provokácia #Tinashe #nahý look

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...