Vnučka prezidenta Bidena sa vydala v Bielom dome: Je to jasné, v tejto róbe ašpiruje na titul TOP nevesty roka 2022!

Vnučka amerického prezidenta Joea Bidena, Naomi Biden, sa v sobotu v Bielom dome vydala za advokáta Petera Neala.

20.11.2022 10:33 , aktualizované: 19:31
Joe Biden a prvá dáma Dr. Jill Bidenová pózujú... Foto:
Americký prezident Joe Biden a prvá dáma Dr. Jill Bidenová pózujú s ich vnučkou Naomi Bidenovou a jej manželom Petrom Nealom po svadobnom obrade, ktorý sa konal priamo v Bielom dome.
debata (9)

Svadba 28-ročnej právničky Bidenovej a o tri roky mladšieho kolegu z odboru nebola prístupná verejnosti. Zúčastnil sa však na nej prezident Biden aj prvá dáma Jill Bidenová, teda Naomini starí rodičia a zvyšok rodiny oboch manželov.

Po obrade sa svadobčania presunuli na slávnostný obed v Bielom dome, po ktorom nasledovala slávnostná recepcia a tanečná párty. Všetky náklady zaplatila rodina Bidenovcov.

Záber z diaľky na Naomi Bidenovú a jej snúbenca...
Hostia prichádzajú na svadbu Naomi Bidenovej,...
+6Hostia prichádzajú na svadbu Naomi Bidenovej,...

Napriek tomu, že svadba nebola prístupná verejnosti, už pár hodín po obrade sa objavili aj prvé oficiálne fotografie. Exkluzívne ich priniesol americký módny magazín Vogue, ktorý na svojich stránkach zverejnil niekoľko výnimočných záberov z dňa D pôvabnej vnučky amerického prezidenta a jej snúbenca – právnika, s ktorým sa zoznámili v roku 2018.

Naomi Biden Čítajte viac Krásna vnučka prezidenta Bidena hviezdou prehliadky Ralph Lauren: Prišla si vari vybrať svadobné šaty?!

Naomi Bidenovú obliekol na sobáš americký dizajnér Ralph Lauren a jeho veľkolepá svadobná róba vyrážala dych. Šaty z desiatok metrov čipky, hodvábu a šifónu pritom boli inšpirované svadobným modelom inej slávnej Američanky – herečky Grace Kellyovej, ktorá sa neskôr vydala za monackého kniežaťa Rainiera. Nevesta v modeli vyzerala naozaj nádherne, princeznovský look ešte umocňoval niekoľko metrov dlhý závoj s jemnou výšivkou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vogue (@voguemagazine)

Nebolo prekvapením, že práve Lauren sa postaral o svadobný model – Naomi Bidenovú zachytili fotografi na jeho posledných prehliadkach a predpokladalo sa, že práve tento americký módny dom oblečie vnučku amerického prezidenta. V šatách Ralpha Laurena sa len nedávno vydávala aj americká diva Jennifer Lopez a v zozname prominentných klientiek, ktoré chceli svadobné šaty Ralph Lauren, sa objavuje mnoho ďalších žien. Ralph Lauren obliekal na svadbu napríklad aj Lily Collinsovú či Priyanku Chopru.

"Marry Me" Photo Call Čítajte viac Podoba nevesty Jennifer Lopez odhalená: Bola úchvatná a šaty... hotové umelecké dielo!

Naomi, ktorá je dcérou najmladšieho Bidenovho syna Huntera, údajne zohrala veľmi dôležitú rolu v prezidentskej kariére americkej hlavy štátu. Ako píše Vogue.com, práve ona spoločne s dvoma sestrami a sesternicou mala motivovať Bidena, aby kandidoval proti Donaldovi Trumpovi.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vogue (@voguemagazine)

Vo viac ako 200-ročnej histórii Bieleho domu ide iba o 19. doloženú svadbu a prvú, pri ktorej bola nevestou vnučka prezidenta. Deväťkrát sa v sídle amerického prezidenta vydávala dcéra hlavy štátu, naposledy Tricia Nixon v roku 1971. Raz dokonca v Bielom dome „áno“ svojej snúbenke povedal aj sám americký prezident, a síce Grover Cleveland, ktorý bol v úrade v rokoch 1885 až 1889 a znovu od roku 1893 do roku 1897.

Ďalšia oslava čaká Biely dom už v nedeľu, kedy tu prezident Biden oslávi svoje 80. narodeniny. Americký šoubiznis počas víkendu žil aj podujatím Governors Awards – viac si pozrite v galérii nižšie.

Herečka Ana de Armas dorazila na slávnostný...
Herečka Michelle Monaghan a jej líčenie na...
+64Herečka Jessica Chastain vyzerala očarujúco....

Chcete vidieť najkrajšie nevesty roka 2021? Kliknite na ďalšiu stranu.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Vogue #Ralph Lauren #nevesta #Naomi Biden

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...