OBRAZOM: Rowland ako sexi šelma, Pink sa trbliece v strapcoch a brazílska diva Anitta? Dokonalá!

So slávnostnými galavečermi a vyhláseniami cien sa opäť roztrhlo vrece. V nedeľu rozdali American Music Awards.

21.11.2022 08:38
Anitta Foto: ,
Anitta, víťazka kategórie Najlepšia latino umelkyňa pózuje fotografom v kovovm korzete.
debata

Na červenom koberci v Los Angeles sa zišla hudobná elita, pričom aj tento večer sa niesol v znamení luxusnej módy a často extravagnantného imidžu prítomných speváčok a spevákov. Aj v ich záplave sa však našli takí, ktorí zaujali viac než iní – pozitívne, ale trebárs aj nejakým tým módnym faux pas.

Margot Robbie Čítajte viac OBRAZOM: Ďalší hviezdny večer v gala: Úchvatná Chastain, víla Robbie aj bábika De Armas. Očarili aj známe 60-ničky

Do prvej skupiny však nepochybne patrila speváčka Kelly Rowland, ktorá sa v róbe Nicolas Jebran Couture zmenila na sexi šelmu. Pompézne strihaný model šiat zvýrazňoval jej príťažlivú ženskú figúru, rozparok dodával šatám sexi nádych, podobne aj dlhé latexové rukavice. Hoci vzor šelmy občas vypáli lacno, či gýčovo – tu sa podarilo celý výsledok vybalansovať správnym smerom.

Speváčka Taylor Swift opäť získala najviac cien...
Anitta, víťazka kategórie Najlepšia latino...
+29Speváčka Bebe Rexha opäť volila extravagantnú...

Prvky fetištickej módy vo večernom oblečení sa v poslednom čase na hviezdach objavujú stále častejšie a popri Rowlandovej latexových rukavičkách sa takto predviedla napríklad aj brazílska hudobná diva Anitta. Táto kráska, ktorú v medzinárodnom meradle preslávilo aj dueto so speváčkou Madonnou, si odnášala domov jednu z cien a prezliekala sa raz. Z modelu Mugler, v ktorom optická ilúzia odhaľovala jej brucho, vkĺzla do kombinácie latexového torzo-korzetu a dlhej sukne. A vyzerala ako dokonalá socha.

zväčšiť Speváčka Kelly Rowland na vyhlásení American... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Kelly Rowland Speváčka Kelly Rowland na vyhlásení American Music Awards v kreácii Nicolas Jebran.

Jedným z trendových prvkov slávnostného večera boli aj strapce, tie sa objavili na oblečení ženskom aj mužskom. Napríklad na trblietavé minišaty zlatej farby od Oscar de la Renta stavila speváčka Sabrina Carpenter, podobne ladený model – akurát archívny kus od dizajnéra Boba Mackieho – predviedla speváčka Pink. Strapce, či skôr ostne však obliekol na seba aj Machine Gun Kelly. Postarala sa o to talianska značka Dolce & Gabbana.

zväčšiť Pink dorazila na American Music Awards v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Pink Pink dorazila na American Music Awards v archívnom modeli Bob Mackie.

Na slávnostnom vyhlásení však nezostali prehliadnuté ani dámy ako Kim Petras či Bebe Rexha, obe v extravagantných kombináciách, ktoré však nepôsobili celkom stopercentne. Naopak, odvaha sa vyplatila speváčke Tinashe – jej model z dielne Marc Jacobs spoločne s originálnou úpravou účesu a doplnkami fungoval na jednotku.

Georgina Rodriguez Čítajte viac Aguilera ako elegantná diva, Ronaldova Georgina sexy sirénou: Móda z Latin Grammy v znamení krásnych žien

Červený koberec zaplnili desiatky hviezd, medzi ktorými nechýbali ani mená ako Carrie Underwood, Ellie Goulding či topmodelka Joan Smalls. Viac už si pozrite v našej galérii vyššie. Víkendové dianie bolo bohaté, aj čo sa týka sveta filmu a kinematografie. V sobotu rozdali takzvané čestné Oscary v rámci Governors Awards. Bohatú galériu z nich nájdete nižšie.

Herečka Ana de Armas dorazila na slávnostný...
Herečka Michelle Monaghan a jej líčenie na...
+64Herečka Jessica Chastain vyzerala očarujúco....

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #Kelly Rowland #červený koberec #Pink #American Music Awards #Anitta #Sabrina Carpenter

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...