Po premetoch prišli korčule! Pink je kráľovná pódiových prekvapení, jej deti zase ovládli červený koberec

Speváčka Pink vie na pódiu zaujať. A reč nie je len o jej speváckych výkonoch. Jej fanúšikovia majú v živej pamäti akrobatické vystúpenia a divoké adrenalínové šou, ktoré sprevádzali jej hudbu.

21.11.2022 17:00
Carey Hart jeho manželka Pink Foto: ,
Kaskadér a motocyklista Carey Hart jeho manželka Pink a ich deti - dcéra Willow Sage a syn Jameson Moon prišli spoločne.
debata

Na slávnostnom galavečere vyhlásenia cien American Music Awards sa známa americká speváčka opäť nezaprela. Tentoraz si obula kolieskové korčule, aby v nich bez váhania (a pádu) absolvovala vystúpenie k najnovšiemu singlu Never Gonna Not Dance Again. Pódiová šou bola opäť ukážková a známa blondínka, ktorá má na konte desiatky hitov, si vyslúžila aplauaz a ovácie publika.

Anitta Čítajte viac OBRAZOM: Rowland ako sexi šelma, Pink sa trbliece v strapcoch a brazílska diva Anitta? Dokonalá!

Štyridsaťtriročnú Pink sprevádzali na slávnostnom evente v Los Angeles jej najbližší. Okrem manžela Careyho Harta vzala so sebou aj dcérku Willow a syna Jamesona. Obe deti ich rodičia zladili do čiernych farieb a gala garderóby. Na červenom koberci pri pózovaní fotografom tak kvarteto pôsobilo ako ukážková „gala“ rodinka. Najmä na tvári 11-ročnej Willow bolo vidieť, že si tento moment užíva. Mama jej dokonca dovolila nafarbiť si sprejom plavé vlásky naružovo. Syn Jameson zase predvádzal dlhú plavú hrivu a elegantný detský smoking s čiernym rolákom.

Speváčka Taylor Swift opäť získala najviac cien...
Anitta, víťazka kategórie Najlepšia latino...
+29Speváčka Bebe Rexha opäť volila extravagantnú...

Ako Američanka Pink v minulosti viackrát uviedla, rodina je pre ňu najdôležitejšia v živote a má veľké šťastie, že dokáže skĺbiť kariéru spoločne s rodinným životom. Ktohovie, možno aj toto je jeden zo spôsobov – zasvätiť deti do vášho profesionálneho života hneď odmalička.

zväčšiť Speváčka Pink zaspievala skladbu Never Gonna... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Pink Speváčka Pink zaspievala skladbu Never Gonna Not Dance Again.

Okrem rodinky Hartovcov sa na akcii v nedeľu večer objavil so synom aj raper Lil Baby. Medzi pozvanými hviezdami nechýbali ani najväčšie stars súčasnej pop-music. Viac si pozrite v našej galérii.

Video

VIDEO: Speváčka Pink s rodinou na cenách American Music Awards 2022.

Zdroj: Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #dcéra #šou #Pink #vystúpenie #American Music Awards

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....