Našiel svet novú Jennifer Lopez? Táto kráska z Brazílie vyráža dych talentom, sexepíl z nej srší tiež

Niet azda hudobného podujatia, na ktorom by sa v poslednom roku neobjavila. Šušká sa o nej ako o novej Jennifer Lopezovej. Má sa teda kráľovná latino-popu obávať?

22.11.2022 00:00
Anitta Foto: ,
Speváčka Anitta predviedla mimoriadne sexi vystúpenie.
debata (3)

Nuž, v prípade konkurentky, akou je 29-ročná Anitta, sú obavy asi na mieste. Rodáčka z brazílskeho Rio de Janeiro, vlastným menom Larissa de Macedo Machado, sa za posledné tri roky stala z brazílskej megastar hviezdou svetového formátu. Jej hudobné počiny si už pospevuje polovica Severnej Ameriky, nepochybne aj preto, že drobnej kráske sa podarilo trafiť na strunu potrieb hispánskej menšiny, ktorá je v USA pomerne početná.

Laureátka Anitta na vyhlásení cien WSJ....
Anitta, víťazka kategórie Najlepšia latino...
+15Speváčka Anitta prišla v modeli Mugler a...

Latino rytmy pritom odjakživa pútali pozornosť publika po celom svete, no pozíciu kráľovien na trhu si uzurpovalo len niekoľko dám. Okrem spomenutej Jennifer Lopezovej, ktorá je považovaná za kráľovnú mixu žánrov ovplyvnených latino hudbou, sa popularite tešila napríklad aj Shakira či speváčka Thalia alebo posledné roky Španielka Rosalia. A na tento trend s obrovským úspechom naskočila práve Anitta.

zväčšiť Speváčka Anitta na podujatí Premio Lo Nuestro v... Foto: SITA/AP, Rebecca Blackwell
Anitta Speváčka Anitta na podujatí Premio Lo Nuestro v kreácii Valentino.

Na nedeľňajšom vyhlásení cien American Music Awards si prevzala cenu pre najlepšiu latino umelkyňu a predviedla aj hit Envolver. Iba pár dní predtým absolvovala mimoriadne sexy vystúpenie na vyhlásení Latin Music Awards v Las Vegas. Za posledné týždne sa však brazílsku superstar, ktorá kariéru odštartovala v rodnej krajine už v roku 2013, dalo vidieť aj na akciách ako Baby2Baby Gala či akcii periodika Wall Street Journal Magazine.

Anitta Čítajte viac OBRAZOM: Rowland ako sexi šelma, Pink sa trbliece v strapcoch a brazílska diva Anitta? Dokonalá!

Mimochodom, viete, že Anittu pre svetové publikum takpovediac „objavila“ speváčka Madonna, keď s ňou nahrala/prerobila Anittinu pôvodnú skladbu na svojom ostatnom albume? Nuž, opakujeme to ešte raz… Jennifer, dávaj si pozor!

Video

VIDEO: Anitta na cenách AMA 2022 v provoka­tívnom modeli.

Zdroj: Profimedia

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #hudba #sexepíl #pop-music #talent #Anitta

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...