Nohy až do nebies a na slávnej hrudi pritúlený kolega! Aha, ako Sklenaříková ohúrila na gala v Paríži

Stále vie ohúriť. Slovenská rodáčka Adriana Sklenaříková bola jednou z hviezd na víkendovom benefičnom gala, ktoré sa konalo v centre Paríža.

22.11.2022 07:36
Adriana Sklenaříková Foto:
Slovenská rodáčka, modelka a moderátorka Adriana Sklenaříková na benefícii Global Gift Gala 2022 predviedla svoje nekonečné nohy v šatách s rozparkom.
debata

Plavovláska, ktorej kariéra v modelingu odštartovala v 90-tych rokoch a ktorá sa následne preslávila aj ako moderátorka a ambasádorka Červeného kríža, sa zúčastnila na benefičnej akcii Global Gift Gala. Jej cieľom je zbierať finančné prostriedky a následne ich používať na pomoc deťom, ženám a rodinám v núdzi. Už príchod Slovenky Adriany na toto podujatie sa niesol vo hviezdnej nálade.

708217727 Čítajte viac Ako Snehulienka! Nádherná princezná Charlene s manželom ako za starých čias. A počkajte, keď uvidíte Sklenaříkovú...

Dlhonohá Sklenaříková dorazila na podujatie v bielych šatách s odhalenými ramenami a výrazným rozparkom na sukni. Blondínka zjavne pozná svoje silné stránky a dlhé nohy (dokonca kedysi vraj oficiálne najdlhšie na svete) k nim nepochybne patria. Aj po prekročení päťdesiatky a pôrode udržiava svoju figúru vo forme, o čom nebolo pochýb.

Slovenská rodáčka, modelka a moderátorka...
Herečka a filantropka Eva Longoria na...
+6Herec Bernard Montiel sa pri vysokej Slovenke...

Hoci Sklenaříková dorazila na akciu bez svojho manžela André Ohaniana, o mužskú pozornosť núdzu nemala. V jednom momente sa k nej možno až príliš tesne privinul aj herec Bernard Montiel, 65-ročná francúzska celebrita, ktorému príroda až toľko centimetrov výšky nenadelila. Výsledok, v jednej chvíli sa drobný Montiel túlil na hruď rodáčky zo slovenského Brezna. Adriana však túto situáciu vzala s humorom a úsmevom.

zväčšiť Herec Bernard Montiel sa pri vysokej Slovenke... Foto: Profimedia
Adriana Sklenaříková, Bernard Montiel Herec Bernard Montiel sa pri vysokej Slovenke Adriane Sklenaříkovej počas akcie Global Gift Gala 2022 musel privinúť na jej hruď. Teda, musel alebo chcel....?

Bývalá tvár značky Wonderbra však nebola jedinou krásnou dámou podujatia, jeho spoluorganizátorkou totiž bola aj herečka a producentka Eva Longoria a medzi pozvanými hosťami sa nachádzalo množstvo francúzskych celebrít (a krások!). Pozvanie prijala napríklad Miss Francúzska 2021 Amandine Petit, ale tiež speváčka Tallia Storm alebo herec Anthony Delon. Viac v našej galérii.

VIDEO: Slovenské TOP modelky vo svete

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Herečka Ana de Armas dorazila na slávnostný...
Herečka Michelle Monaghan a jej líčenie na...
+64Herečka Jessica Chastain vyzerala očarujúco....

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #róba #nohy #Paríž #Adriana Sklenaříková #Global Gift Gala

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...