Ronaldo maká v Katare a Georgina? Strieda jeden sexy model za druhým, pri tomto sa do očí pozeral málokto

Väčšiu slávu a popularitu pripisujú jej partnerovi, ale Georgina Rodriguez si už vydobyla vlastný "kus koláča". Vo svete šoubiznisu sa presadila a dôkazom boli aj nedávne akcie v Las Vegas.

23.11.2022 00:00
debata (2)
zväčšiť Modelka a influencerka Georgina Rodriguez na... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Georgina Rodriguez Modelka a influencerka Georgina Rodriguez na podujatí Latin Recording Academy Person of the Year v Las Vegas.

Životná partnerka slávneho futbalistu Cristiana Ronalda sa objavila na ceremoniáli Latin Grammy Awards, kde zaujala v trblietavej hnedej kreácii na červenom koberci. To bol však večer hudobných hviezd a počas neho zostala tak trochu v ich tieni. Nedá sa to povedať o akcii Person of the year, ktorá sa v meste hriechu konala o deň skôr.

Georgina Rodriguez Čítajte viac Aguilera ako elegantná diva, Ronaldova Georgina sexy sirénou: Móda z Latin Grammy v znamení krásnych žien

Sexy rodáčka z Buenos Aires bola skutočne neprehliadnuteľná a postaral sa o to aj jej večerný look. Trblietavá belasá róba haute couture od dizajnéra Aliho Karouiho z nej urobila absolútnu sexbombu. Azda len málokto prehliadol masívny obsah výstrihu, ktorý bol aj zásluhou úzkeho korzetu a výstuží všitých priamo v šatách. Brunetka si však zjavne toto zvádzanie pred objektívmi, prizdobené aj luxusnými šperkmi Chopard, užívala naplno.

zväčšiť Modelka a influencerka Georgina Rodriguez na... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Georgina Rodriguez Modelka a influencerka Georgina Rodriguez na podujatí Latin Recording Academy Person of the Year v Las Vegas.

Argentínsku modelku a slávnu futbalovú partnerku sleduje na sociálnej sieti Instagram bezmála štyridsať miliónov ľudí a všetci mohli obdivovať aj jej luxusnú výbavu. Georgina sa totiž na svojom konte pochválila nielen príťažlivou róbou, ale tiež kabelkou z dielne značky Hermés.

Cristiano Ronaldo Čítajte viac Trpký koniec klubovej ikony. Ronaldo si v Manchestri United balí kufre

Podľa záberov sa zdá, že ide o model Himalaya, ktorý je vyrobený z krokodílej kože a má špeciálny odtieň – práve jeden z modelov tejto limitovanej edície Birkin Bag od Hermés bol pred časom vydražený ako najdrahšia kabelka na svete.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Georgina Rodríguez (@georginagio)

Večerný look potom kráska doplnila aj džínsovou bundou, čo vidieť na záberoch na jej Instagrame (preklikajte si ich šípkou vpravo). V tomto prípade išlo o kúsok z dielne francúzskej značky Balenciaga.

Zatiaľ čo Ronaldo sa momentálne nachádza na futbalových majstrovstvách v Katare, jeho nežná polovička si zjavne posledné dni užíva vo hviezdnom štýle. Aj to je však si jedna z vecí, ktoré ju s Ronaldom spájajú – láska k luxusu a pozornosti médií.

Modelka a influencerka Georgina Rodriguez.
Luis Fonsi a jeho partnerka Agueda Lopez prišli...
+22Španielska speváčka Rosalia v kreácii Miu Miu.

Okrem toho sa však iba nedávno portugalský rodák vyjadril, že s Georginou sa plánuje oženiť. Je to vraj žena jeho života, ktorá mu dáva pocit stability.

VIDEO: Poznáte najsexi partnerky futbalistov? Toto sú ony!

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #dekolt #Latin Grammy #Hermés #Georgina Rodriguez

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...