S ich pôvabmi sa nesúperí ľahko: Slovenke s najdlhšími nohami konkurovali francúzske krásky!

Na víkendovej akcii v Paríži sa objavila slávna slovenská rodáčka. Pozornosť však nepatrila iba jej. Strhli ju na seba aj domáce krásky. Dokonca také, ktoré svoju krásu majú potvrdenú titulom.

23.11.2022 10:00
debata
zväčšiť Francúzska Miss z roku 2021 Amandine Petit... Foto: Profimedia
Amandine Petit, Adriana Sklenaříková Francúzska Miss z roku 2021 Amandine Petit (vľavo) a slovenská modelka a moderátorka Adriana Sklenaříková na podujatí Global Gift v Paríži.

Áno, domnievate sa správne, ak si myslíte, že je reč o kráľovnách krásy – teda víťazkach súťaže Miss Francúzsko. Na benefičnom podujatí Global Gift Gala 2022 sa pred pár dňami v priestoroch luxusného hotela Four Seasons objavili hneď dve držiteľky tohto titulu.

Adriana Sklenaříková Čítajte viac Nohy až do nebies a na slávnej hrudi pritúlený kolega! Aha, ako Sklenaříková ohúrila na gala v Paríži

Tou „čerstvejšou“ je Amandine Petit, kráľovná krásy z roku 2021, ktorej pôvaby si získali pred časom nielen porotu slávnej súťaže, ale aj priazeň domácich médií. Z modelky Petitovej sa stala žiadaná celebrita a na akcii Global Gift Gala nezostala rozhodne v tieni známych osobností zo sveta televízie, filmu či hudby.

Slovenská rodáčka, modelka a moderátorka...
Herečka a filantropka Eva Longoria na...
+6Herec Bernard Montiel sa pri vysokej Slovenke...

Aj porovnanie so slovenskou rodáčkou Adrianou Sklenaříkovou, ktorá sa na podujatí zúčastnila, je vlastne celkom na mieste. Krásna Amandine si obliekla model čiernych šiat, ktoré však mali jeden detail spoločný práve s nežným bielym modelom 51-ročnej Adriany. Poriadne vysoký rozparok. A keby prišlo na súperenie v dĺžke nôh, nevieme veru, či by Amandine našu rodáčku neporazila. Aspoň podľa obrázkov je to celkom tesné.

zväčšiť Modelka a Miss Francúzsko 2017 Alicia Aylies na... Foto: Profimedia
Alicia Aylies Modelka a Miss Francúzsko 2017 Alicia Aylies na podujatí Global Gift Gala 2022.

Očarujúca počas charitatívneho večera však bola aj ďalšia dáma z francúzskej súťaže krásy. Alicia Aylies vyhrala v populárnej súťaži v roku 2017 a v čase svojho víťazstva si vyslúžila veľkú pozornosť aj vďaka tomu, že bola vôbec prvou víťazkou pochádzajúcou z Francúzskej Guyany. Dnes je z Alicii ašpirujúca speváčka, ktorá vydala pred časom nový singel. Ako potvrdzujú zábery z 10. ročníka Global Gift Gala na jej kráse sa nezmenilo nič. V čiernej hodvábnej kreácii, ktorá odhaľovala luxusnú podprsenku, vyzerala naozaj očarujúco.

VIDEO: Jedna z najkrajších Češiek – Alena Šeredová

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Viac si pozrite v našej galérii a posúďte sami, ktorej dáme to viac pristalo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #nohy #Adriana Sklenaříková #súperenie #Miss Francúzsko

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...