Tromf Britov ako urobiť dojem? Úchvatná Kate s korunkou! Ani juhoafrický prezident z nej nespustil oči

Na prvú štátnu návštevu Spojeného kráľovstva od nástupu kráľa Karola III. pricestoval v utorok do krajiny Cyril Ramaphosa - prezident Juhoafrickej republiky. Dočkal sa vrúcneho (aj krásneho) prijatia.

23.11.2022 12:54
Princezná z Walesu Kate Foto: ,
Princezná z Walesu Kate bola na štátnom bankete na počesť návštevy juhoafrického prezidenta v Británii očarujúca. Oblečenú mala róbu od Jenny Packhamovej a luxusnú korunku kráľovnej Mary.
debata (2)

Kráľ prezidenta privítal popoludní v Londýne v sprievode kráľovnej manželky Camilly, následníka trónu princa Williama a jeho manželky Kate. Práve v spoločnosti princa a princeznej z Walesu sa však Ramaphosa objavil aj v hoteli Corinthia, absolvoval niekoľko oficialít, aby sa následne objavil na slávnostnej večeri na počesť jeho príchodu.

Princezná Catherine z Walesu Čítajte viac Princezná Kate v značke, ktorú nakupujú aj bežné ženy. Model za 36 libier a výsledok? Inšpiratívny!

Práve večerný banket bol aj momentom, keď sa o rozruch opäť postarala aj jedna z členiek kráľovskej rodiny – áno, reč je opäť o princeznej Kate z Walesu. Manželku princa Williama a matku troch detí posadili vedľa Ramaphosu a chvíľami sa zdalo, že zasadací poriadok bol vytvorený takto úmyselne. Málokto bol totiž taký očarujúci a úsmevy či reakcie Ramaphosu smerom ku princeznej Kate hovorili za všetko. V jej spoločnosti sa výborne zabával a vyzeralo, že si večer, na ktorom vystúpil s prejavom kráľ Karol III. aj samotný Ramaphosa, užil.

Princezná z Walesu Kate bola na štátnom bankete...
Britský princ William a Kate, princezná z...
+15Zľava: Prezident Juhoafrickej republiky Cyril...

Princezná Kate pritom na oficiálny banket, ktorý bol prvou veľkou udalosťou od septembrového úmrtia kráľovnej Alžbety II., obliekla nádhernú róbu z dielne svojej obľúbenej dizajnérky Jenny Packhamovej. Biele večerné šaty s aranžovaným pláštikom zvýrazňovali jej sošnú štíhlu figúru. Absolútne kráľovský dojem potom dodávali Kate šperky.

zväčšiť Princezná z Walesu Kate bola na štátnom bankete... Foto: SITA/AP, Aaron Chown
Princezná z Walesu Kate Princezná z Walesu Kate bola na štátnom bankete na počesť návštevy juhoafrického prezidenta Cyrila Ramaphosu (na snímke) v Británii očarujúca. Oblečenú mala róbu od Jenny Packhamovej a luxusnú korunku kráľovnej Mary.

Ako poznamenali svetové médiá, po bezmála troch rokoch sa budúca britská kráľovná objavila na verejnosti s korunkou vo vlasoch. Išlo pritom o mimoriadne luxusný historický kus šperku – konkrétne o korunku s názvom Lover's Knot, ktorú nosila ešte kedysi kráľovná Mary.

princezná Diana, Barry Mannakee Čítajte viac VIDEO: Kráľ Karol III. utopil priateľstvo s bodyguardom v brandy, Diana hľadala v náručí strážcu ochranu aj lásku

Luxusný šperk doplnili aj výrazné náušnice s perlami, ale tiež vyznamenanie či šerpa, ktorú mala prevesenú cez svoj večerný model šiat.

Po utorňajšom bankete čaká juhoafrického prezidenta niekoľko ďalších povinností a rokovaní. Aj s kráľom Karolom III. Majú spolu hovoriť o klimatickej zmene, obchode a fungovaní Spoločenstva národov (Commonwealth), napísala agentúra AFP. Prezident JAR do Británie pricestoval bez manželky, ktorá sa zotavuje po lekárskom zákroku oka a neodporučili jej vycestovať, dodáva BBC.

VIDEO: Princezná, matka aj módna ikona Catherine Middleton

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Záber na hrad Windsor z 21. novembra 1992. Viac...
Záber na hrad Windsor z 20. novembra 1992. V...
+7Kráľovná Alžbeta v roku 1992 deň po požiari na...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Veľká Británia #štátna návšteva #princezná Kate #kráľ Karol III.

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...