Pred pár dňami sa vydávala v zasneženom Aspene! Natália Germáni sa bielej nevzdala ani na premiére

Len pred pár dňami sa herečka Natália Germáni stala vydatou pani a už sa opäť vrhla do pracovného kolotoča.

25.11.2022 00:00
Natália Germani Foto:
Natália Germani na premiére rozprávky Princezná zakliata v čase.
debata

29-ročná herečka sa ukázala na premiére českej novinky Princezná zakliata v čase 2. Fantasy rozprávku režiséra Petra Kubíka, ktorý na filme pracoval spoločne s Lukášom Danielom Paríkom a Viktorom Krištofom, uviedla v jednom z bratislavských kín spolu s kolegom Jánom Jackuliakom. Manžel herečky, muzikant Martin Valihora, sa po boku svojej polovičky na premiére neobjavil.

Natália Germani a Ján Jackuliak  na premiére...
Martina Schindlerová na premiére rozprávky...
+5Natália Germani  na premiére rozprávky...

Pre slovenskú herečku, ktorá pred kamerami opäť stvárňuje rolu princeznej Elleny, bolo nakrúcanie dvojky veľmi príjemným zážitkom. „Keďže sme sa všetci už poznali, mali sme vytvorené kamarátske vzťahy, vedeli sme, čo môžeme od seba očakávať,“ hovorí Natália Germáni a pokračuje: "Sme radi, že sa do našej hereckej partie pridali aj ďalší herci, ako Janko,“ dodala na adresu Jackuliaka.

Natalia Germani Čítajte viac Z princeznej krásna nevesta! Natalia Germani zverejnila foto zo svadby, takto žiarila v bielej

Ján Jackuliak, ktorý sa do objektívov usmieval na premiére po boku Germáni, opísal svoju rolu slovami: „Do tohto filmu som bol oslovený na hlavnú zápornú postavu. A záporné postavy sú v rozprávkach veľmi dôležité. Bez nich by rozprávka nebola. Môžete si pri nich dovoliť všetko. Byť dobrý zlý, najhorší… ja som si to veľmi užil.“ Na rozprávku bola zvedavá aj herečka z Druhej šance Lívia Bielovič či speváčka Martina Schindlerová.

zväčšiť Natália Germani a Ján Jackuliak  na premiére... Foto: Ramon Leško
Natália Germáni a Ján Jackuliak Natália Germani a Ján Jackuliak na premiére rozprávky Princezná zakliata v čase.

29-ročná Natália Germáni ide z filmu do filmu, len pred pár týždňami zažiarila na premiére novinky režisérky Terezy Nvotovej Svetlonoc, v ktorom si zahrala jednu zo ženských rolí. Na konte má aj filmy ako Amnestie či Večne tvoja neverná, ale známa je aj zo seriálov.

Ako pred časom informovala na Instagrame, 11. novembra sa z nej stala vydatá pani. „Áno“ povedala muzikantovi Martinovi Valihorovi v Aspene, s ktorým už vychovávajú dcérku Zunu. Tá prišla na svet v roku 2020.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Natália Germáni

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...