Čobejová, Partlová, ale aj televízna ex-hviezda s odhaleným pupkom! Takáto bola premiéry Superženy

Superžena je názov, ktorý znie lákavo. Pre pánov, ale zjavne aj dámy. A fanúšikov slovenského filmu. Zišli sa na bratislavskej premiére rovnomenného filmu, ktorý režíroval Karol Vosátko.

25.11.2022 13:45
Mirka Partlová Foto:
Herečka Mirka Partlová s úsmevom na filmovej premiére.
debata

Do jedného z bratislavských kín sa ešte v stredu večer nahrnulo množstvo známych tvárí – časť z nich ako súčasť hereckého osadenstva filmovej novinky, druhá potom zase tvorili tí, ktorí si prišli pozrieť výkony svojich kolegov či podporiť domácu kinematografiu.

film Super žena Tatiana Dyková, Zuzana Kubovčíková-Šebová Čítajte viac Táňa Dyková a Zuzana Kubovčíková-Šebová: Vo filme Superžena hráme pornoherečky v kroji

Samozrejme, pozornosť nepútal len film (ten vznikal niekoľko rokov, pričom prvé scény z neho vznikli pred viac ako 10 rokmi), ale aj podoba prítomných dám. Jedna z herečiek poviedkového filmu Karola Vosátka, sympatická Mirka Partlová si zjavne povedala, že si večernú premiéru užije s trochou párty nálady. Trblietavé voľné nohavice, ktoré doplnila vzorovanou neoprénovou mikinou so strieborným opaskom, mali práve tento nádych. A niekdajšia hviezda seriálu Panelák k nim servírovala svoj povestný úsmev a tiež dobrú náladu.

Herečka Mirka Partlová prichádza na premiéru...
Na premiéru filmovej novinky sa prišla pozrieť...
+22Herečka Tatiana Dyková na slávnostnej premiére...

V takej objektívy zachytili väčšinu prítomných – napríklad veľmi pohodovo a spokojne pôsobila Michaela Čobejová, ktorá dorazila zababušená do výrazného zeleného kabáta a s modernejšou verziou šnurovacích „bagančí“, doširoka sa usmievala aj herečka Katarína Ivanková, ktorá pôsobí primárne na divadelných doskách a objavila sa v niekoľkých muzikáloch Divadla Nová scéna. Štíhlu vysokú dámu, ktorá dorazila aj napriek chladnému počasiu v kombinácii s odhaleným bruškom, si možno ešte podaktorí pamätajú aj zo šou TV JOJ Dievča za milión.

zväčšiť Na premiéru filmovej novinky sa prišla pozrieť... Foto: CONTINENTAL FILM
Michaela Čobejová Na premiéru filmovej novinky sa prišla pozrieť aj Michaela Čobejová.

Vo filme Superžena si zahrali aj herečky Zuzana Šebová a Tatiana Dyková – nechýbali na premietaní, ktoré bolo v ten večer jednou z niekoľkých premiér českej a slovenskej kinematografie v domácich kinách (rovnako sa v ten večer premietala aj rozprávky Princezná zakliata v čase 2 či film Vianočný príbeh).

Natália Germani Čítajte viac Pred pár dňami sa vydávala v zasneženom Aspene! Natália Germáni sa bielej nevzdala ani na premiére

Sympatické duo v rozhovore pre Pravdu prezradilo, o čom vlastne sú ich charaktery v poviedkovom filme Karola Vosátka, ale tiež o tom, že film vznikol pred jednou dekádou a museli si spomínať na to, ktorá koho hrala. Viac si pozrite vo videorozhovore nižšie. Nezabudnite si však preklikať ani našu galériu. Nájdete v nej aj ďalšie známe osobnosti domácej šoubiznisovej a filmovej scény.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #móda #Mirka Partlová #superžena #Zuzana Šebová #Katarína Ivanková #Tatiana Dyková

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....