Herec z Múmie je favorit filmových cien, v súkromí už vyhral. Táto pôvabná blondínka je jeho láska!

O hercovi Brendanovi Fraserovi sa špekuluje ako o najhorúcejšom kandidátovi budúcoročných Oscarov. Nechýbal ani na vyhlásení cien Gotham Independent Film Awards 2022.

29.11.2022 07:40
debata (1)
Herec Brendan Fraser a jeho partnerka Jeanne... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herec Brendan Fraser a jeho partnerka Jeanne Moore Herec Brendan Fraser a jeho partnerka Jeanne Moore spoločne na vyhlásení Gotham Independent Film Awards.

Sympatický Fraser však tentoraz urobil prekvapivý krok – neprišiel sám, ako zvyčajne. Sprevádzala ho jeho životná partnerka, ktorou je Jeanne Moore. Dvojica sa stretáva už dlhší čas, no svoje súkromie sa doteraz snažili obaja veľmi starostlivo strážiť a na verejné a spoločenské podujatia chodili veľmi málo.

Elizabeth Debicki Čítajte viac Podarilo sa?! Toto sú premeny hercov Koruny - kráľovná Alžbeta II. zostarla, princezná Diana fascinuje

Pondelňajší večer vyhlásenia filmových cien v New Yorku bol však príležitosťou na „výnimku“. Fraser prišiel so spokojným úsmevom na tvári a sympatickou blondínkou Jeanne, ktorá pôsobila po jeho boku veľmi zamilovane.

Herečka Busy Philipps na vyhlásení cien Gotham...
Herečka Minha Kim v kreácii Christian Dior na...
+23Herečka Gabrielle Union v kreácii Fendi Haute...

O Mooreovej je známe, že je profesionálna make-up artistka a okrem dekoratívneho líčenia sa venuje aj tvorbe make-upu a masiek vo filmoch a televízii. Podľa zdrojov z hercovho okolia sa dvojica zoznámila práve prostredníctvom práce. Nie je však jasné, či to bol práve posledný film niekdajšieho hrdinu hitu Múmia.

zväčšiť Herec Brendan Fraser je hlavným hrdinom novinky... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Brendan Fraser Herec Brendan Fraser je hlavným hrdinom novinky pod názvom 'The Whale', ktorú predstavil na festivale v Benátkach.

V snímke Veľryba, vďaka ktorej sa o Fraserovi špekuluje ako o horúcom kandidátovi cien Zlatý glóbus aj Oscar, stvárnil morbídne obézneho muža a za jeho výkon na filmovom festivale v Benátkach ho odmenili niekoľko minút trvajúcim standing ovation. Fraser musel celý čas nosiť niekoľko desiatok kilogramov ťažký kostým, no kritici tvrdia, že sila jeho hereckého prejavu je vo výraze a emóciách, ktoré na plátne predvádza.

Brendan Fraser Čítajte viac Herec z Múmie priniesol do Benátok nový film, má v ňom vyše 250 kíl! Aplauz, slzy a... jasná šanca na Oscara!

Len prednedávnom Fraser však vyhlásil, že ak by získal nomináciu na cenu Zlatý glóbus (vyhlasujú sa o pár dní), na samotný ceremoniál nepríde. Dôvodom bol fakt, že v roku 2018 priznal v rozhovore pre magazín GQ, že bol obťažovaný bývalým prezidentom Hollywoodskej asociácie zahraničných novinárov Philipom Berkom, ktorá má glóbusy pod palcom.

zväčšiť Herec Brendan Fraser na zábere z filmu Múmia v... Foto: Universal Pictures
Herec Brendan Fraser na zábere z filmu Múmia v roku 1999. Herec Brendan Fraser na zábere z filmu Múmia v roku 1999.

Práve to, že jeho sexuálny nátlak odmietol, malo Frasera stáť kariéru a v podstate ho „vymazalo“ na niekoľko rokov z Hollywoodu. V októbri uviedol v rozhovore pre magazín Variety, že je šťastný, že je o neho znovu záujem. „Nikdy som nebol tak ďaleko. Akurát mám stále strach, že niekto príde za mnou, dá mi do ruky utierku a povie, Fraser, naspäť do kuchyne,“ komentoval herec.

Na cenách Gotham Independent Film Awards sa objavilo aj mnoho ďalších hviezd. Viac si pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #návrat #rola #partnerka #Gotham Independent Film Awards #Brendan Fraser

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...