Pár dní pred oslavou 62. narodenín? Moore uchvátila v róbe s odvážnym výstrihom, vek by ste jej nehádali

Už v sobotu oslávi 62. narodeniny, ale pri pohľade na jej podobu na červených kobercoch, by si tipol taký vek málokto. Herečka Julianne Moore očarila aj na nedávnych Gotham Independent Film Awards.

30.11.2022 00:00
debata
Herečka Julianne Moore vyzerala očarujúco v... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Julianne Moore Herečka Julianne Moore vyzerala očarujúco v kreácii Carolina Herrera.

Americká držiteľka Oscara bola jednou z pozvaných hviezd ceremoniálu, ktorý sa konal v New Yorku a pred fotostenou ohúrila vo večerných šatách slonovinovej farby od značky Carolina Herrera. Prekvapivý bol najmä výstrih, ktorý pri Mooreovej nie je až takým zvykom. Krk si ozdobila masívnym kovovým náhrdelníkom v tvare obruče.

Brendan Fraser Čítajte viac Herec z Múmie je favorit filmových cien, v súkromí už vyhral. Táto pôvabná blondínka je jeho láska!

Populárnu ryšavku, ktorú diváci poznajú z filmov ako Hriešne noci či Kingsman 2, neskôr zachytili fotografi aj vo vnútri v sále medzi ďalšími hviezdnymi kolegami. Jej prítomnosť nebola vôbec náhodná – Julianne Moore patrí medzi najúspešnejšie herečky, ktoré s úspechom pôsobia nielen v komerčných projektoch, ale tiež v snímkach nezávislých producentov a menších štúdií.

Herečka Busy Philipps na vyhlásení cien Gotham...
Herečka Minha Kim v kreácii Christian Dior na...
+23Herečka Gabrielle Union v kreácii Fendi Haute...

Šesťdesiatjeden­ročnú Mooreovú mohli diváci naposledy vidieť v snímke When you finish saving the world, budúci rok potom má na pláne prácu na filmovej novinke Sharper.

Peter Batthyány a jeho nová partnerka Petra Čítajte viac Batthyány s novou ženou v spoločnosti! Táto blondínka mu vyčarila na tvári zaľúbený úsmev

Okrem Julianne Mooreovej sa na akcii Gotham Independent Film Awards objavili aj ďalšie známe herečky ako Michelle Williams, Busy Philipps či Maggie Gyllenhaal, Patricia Arquette alebo Gabrielle Union. Módu z akcie si pozrite v našej galérii, stojí za to.

VIDEO: Slávne päťdesiatničky vyzerajú skvelo aj v plavkách

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #Julianne Moore #pôvab #Gotham Independent Film Awards

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...