Najprv ukázal svoju lásku a teraz... toto sú synovia Brendana Frasera! Spoznáte v nich slávneho fešáka z Múmie?

Na víkendovom vyhlásení cien Gotham Independent Film Awards sa herec Brendan Fraser objavil v spoločnosti partnerky. Hoci súkromie si doteraz strážil, o deň neskôr vpustil médiá ešte hlbšie. K najbližším členom rodiny.

01.12.2022 00:00
debata
zväčšiť Herec Brendan Fraser a jeho synovia Leland... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Brendan Fraser a jeho synovia Leland Fraser (vľavo) a Holden Fraser Herec Brendan Fraser a jeho synovia Leland Fraser (vľavo) a Holden Fraser na premiére filmu Veľryba.

Hollywoodsky herec sa na slávnostnej premiére filmu Veľryba totiž ukázal s dvoma svojimi tínedžerskými synmi a vyvolal tak pomerne veľké prekvapenie u zástupcov médií, ale aj fanúšikov na internete. Doteraz sa rodina herca, ktorého mnohí tipujú na víťaza budúcoročných Oscarov s výkonom v spomenutom filme, objavovala pred objektívmi len veľmi veľmi zriedkavo.

Brendan Fraser Čítajte viac Herec z Múmie je favorit filmových cien, v súkromí už vyhral. Táto pôvabná blondínka je jeho láska!

Päťdesiattriročný rodák z Indianapolisu je otcom troch synov, ktorých matkou je jeho bývalá manželka Afton Smithová. Na newyorskej premiére v pondelok večer herca sprevádzala dvaja mladší – 18-ročný Holden a o dva roky mladší Leland. Pri pohľade na potomkov niekdajšieho hrdinu hitov ako Múmia či George, kráľ džungle je jasné, že príťažlivé črty a vzhľad zdedili aj po svojom známom otcovi. Fraser bol koncom 90-tych rokov a začiatkom nového milénia zaraďovaný do zoznamu najpríťažlivejších hercov Hollywoodu.

Herec Brendan Fraser a herečka Sadie Sink.
Herečka Sadie Sink a jej kolega Ty Simpkins na...
+6Herec Brendan Fraser (vľavo) a režisér Darren...

Ako pred časom uviedol, jeho kariéru narušila nepríjemný incident, keď ho mal obťažovať bývalý prezident Hollywoodskej asociácie zahraničných novinárov Philip Berk. Stať sa tak malo ešte v roku 2002 a keďže Fraser Berka odmietol, vysokopostavený člen vo filmovo-mediálnom priemysle sa mal postarať o to, že hercova kariéra sa skončila doslova zo dňa na deň. Fraser o tejto situácii prvýkrát otvorene prehovoril v roku 2018 v rozhovore pre magazín GQ.

zväčšiť Herec Brendan Fraser na zábere z filmu Múmia v... Foto: Universal Pictures
Herec Brendan Fraser na zábere z filmu Múmia v roku 1999. Herec Brendan Fraser na zábere z filmu Múmia v roku 1999.

Práve s filmom Veľryba slávi Fraser návrat a zároveň obrovský úspech, pričom nielen diváci, ale aj kritici tvrdia, že jeho stvárnenie morbídne obézneho muža – vysokoškolského profesora, ktorého jediný kontakt so svetom je prostredníctvom telefónu a počítača, je famózne. Na festivale v Benátkach sa Fraser dočkal bezmála 10-minút trvajúceho standing ovation.

Dan Reynolds zo skupiny Imagine Dragons Čítajte viac Všade samý sval, na pódiu najradšej hore bez! Potvrdené - tento fešák sa ukáže aj Bratislave

Po rozchode s manželkou Afton Smithovou žil Fraser istý čas sám, ale ako už naznačili víkendové filmové ceny (ale aj pondelňajšia premiéra) momentálne je veľmi šťastný so svojou novou partnerkou. Tou je vizážistka a make-up artistka Jeanne Moore.

Televízna moderátorka Jarmila...
Slovenská modelka Andrea Verešová s dcérou...
+27Moderátorka Iva Kubelková (vľavo) a jej dcéra...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #rodina #synovia #veľryba #Brendan Fraser

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...