To by ste nečakali: Dua Lipa získala cenu, ktorá vôbec nesúvisí s hudbou! Po titul si prišla... v teniskách

Ak dostane nejakú cenu, zvyčajne je to za hudobnú tvorbu. Ale speváčka Dua Lipa sa dočkala v stredu večer celkom inej "sošky" - respektíve titulu.

02.12.2022 00:00
Dua Lipa a dizajnér obuvi Billy Walsh Foto: ,
Laureáti kolekcie roka - speváčka Dua Lipa a dizajnér obuvi Billy Walsh na podujatí Footwear News Achievement Awards v New Yorku.
debata

Britskú hviezdu, ktorá len pred pár dňami získala aj albánske občianstvo, ocenili na stredajšom vyhlásení cien Footwear News Achievement Awards. Slávnostný galavečer venovaný obuvi a dizajnu topánok sa môže zdať ako miesto, kde hudobná diva nemá veľmi čo zbierať, opak však bol pravdou.

Herečka Jean Smart prišla v kreácii Christian Siriano. Čítajte viac Vďaka za botox, odkázala 70-ročná hviezda z pódia. Verejné priznanie? Má to iný dôvod...

Dua Lipa sa spoločne s dizajnérom Billym Walshom stala laureátkou ceny debutovej Kolekcia roka. Dvojica si ocenenie odniesla za spoluprácu na kolekcii topánok pre športovú značku Puma, ktorá zaujala nielen dizajnom, ale sa vďaka slávnej autorke aj dobre predávala. Lipa, samozrejme, dorazila na červený koberec obutá do jedného z párov športových tenisiek. Zaujal aj jej výrazný kožený kabát v modro-fialovom tóne a prirodzený pôvab.

Speváčka Fergie na 36t. ročníku cien Footwear...
Laureátom ceny za celoživotný prínos sa stal...
+6Nicky Hilton Rothschild na 36. ročníku...

Na 36. ročníku topánkových „oscarov“, ako zvyknú tento event prezývať, sa objavili aj ďalšie známe mená obuvníckeho priemyslu či dizajnéri topánok, ktorí tvoria pre luxusný segment. Cenu za celoživotný prínos si prišiel z rúk herca Idrisa Elbu prevziať slávny Christian Louboutin. Hneď na úvod však vyhlásil: „Hovorím vám jedno, na toto ešte nie som pripravený. Táto cena za celoživotný prínos môže ešte počkať. A možno by ste ju mohli premenovať na cenu za historický prínos, potom ju prijmem,“ komentoval so smiechom Louboutin, ktorého obuv nosí veľká časť Hollywoodu.

zväčšiť Nicky Hilton Rothschild na 36. ročníku... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Nicky Hilton Rothschild Nicky Hilton Rothschild na 36. ročníku vyhlásenia cien Footwear News Achievement Awards .

Na červenom koberci sa však objavili dámy aj v topánkach iných značiek. A zaujali tiež svojím vzhľadom. Napríklad boháčka Nicky Hilton Rotschild v červených šatách Self-Portrait ( strblietavými lodičkami Mach & Mach) alebo speváčka Fergie oblečená do čiernej a obutá do topánok na platforme od Ricka Owensa.

Dan Reynolds zo skupiny Imagine Dragons Čítajte viac Všade samý sval, na pódiu najradšej hore bez! Potvrdené - tento fešák sa ukáže aj Bratislave

Azda najsexi dámou večera však bola modelka a herečka Sabrina Dhowre, manželka spomenutého Idrisa Elbu. Tá prišla oblečená v šatách na telo z tenučkej látky a silné blesky odhalila jej zmyselnú ženskú postavu. Viac si pozrite v galérii.

VIDEO: Chcete poznať najhoršie módne trendy? Toto sú vraj oni, ale možno… ani nie

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Fergie #topánky #Idris Elba #Christian Louboutin #Dua Lipa

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...