To je prekvapenie! Jennifer Garner žiarila na veľkolepej večeri v Bielom dome a nebola sama! Po boku mala...

Biely dom vo štvrtok večer pohostil na štátnej večeri vyše 300 hostí.

02.12.2022 12:20
Garner jennifer Foto:
Jennifer Garner na slávnostnej večeri v Bielom dome.
debata

Podujatie sa konalo pri príležitosti návštevy francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona a jeho manželky. Prezident Joe Biden a prvá dáma USA Jill Bidenová tak v priestoroch Bieleho domu privítali aj niekoľko slávnych tvárí zo sveta umenia.

zväčšiť Herečka Jennifer Garner a jej najstaršia dcéra... Foto: SITA/AP, Susan Walsh
Violet Affleck, Jennifer Garner Herečka Jennifer Garner a jej najstaršia dcéra Violet Affleck prišli na štátnu večeru spoločne.

Medzi nimi zažiarila herečka Jennifer Garner (50), ktorá stavila na elegantnú čiernu róbu z dielne Ralph Lauren, ktorú doplnila topánkami Stuart Weitzman. Exmanželka Bena Afflecka a matka ich troch spoločných ratolestí však neprišla do Bieleho domu sama. Po svojom boku mala dcéru Violet. Tá oslavovala v deň konania slávnostnej štátnej večere sladkých 17 rokov.

Tehotná modelka a moderátorka Chrissy Teigen a...
Režisér Baz Luhrmann a šéfredaktorka magazínu...
+13Spevák a hudobník Jon Batiste vystúpil na...

Pekná tínedžerka sa obliekla takisto do čiernej, hoci jej róba Carolina Herrera bola o čosi odvážnejšia než šaty jej mamy. Podobu s herečkou rozhodne nezaprie, hoci jej tvár zdobili okuliare.

Spomedzi slávnych tvárí nebola Garner jedinou hviezdou podujatia – pozvanie dostali aj spevák John Legend a jeho manželka Chrissy Teigen, ktorá je vo vysokom štádiu tehotenstva a čoskoro porodí ich tretie spoločné dieťa. Prišiel aj komik Stephen Colbert, herečka Julia Louis-Dreyfus či herečka a speváčka Ariana DeBose (viac v galérii).

zväčšiť Tehotná modelka a moderátorka Chrissy Teigen a... Foto: SITA/AP, Susan Walsh
Tehotná modelka a moderátorka Chrissy Teigen a jej manžel, spevák John Legend. Tehotná modelka a moderátorka Chrissy Teigen a jej manžel, spevák John Legend.

Na podobe slávnostnej tabule sa výrazne podieľala Jill Biden, k stolovaniu vraj pristupuje rovnako ako jej matka k rodinným večeriam. "Naučila som sa, že prestretý stôl môže byť prejavom lásky,“ poznamenala. Menu zahŕňalo americké špeciality ako homár mainský na masle, americký kaviár Osetra, hovädzie so šalotkovou marmeládou a zemiakmi a tiež syry z Oregonu, Kalifornie a Wisconsinu – viac tu.

Jennifer Garner na zábere z marca 2022.
Jennifer Garner  na podujatí Big Brothers Big...
+10Herečka Jennifer Garner v roku 2019.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Garner #Biely dom USA

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...