Legend s tehotnou krásnou manželkou v Bielom dome! Vyzerajú ako idylický párik, ale zažili si aj toto...

Medzi prominentnými hosťami, ktorí sa objavili na slávnostnej štátnej večeri v Bielom dome, sa nachádzal aj spevák John Legend. Samozrejme, aj s manželkou Chrissy Teigenovou.

04.12.2022 00:00
Tehotná modelka a moderátorka Chrissy Teigen a... Foto: ,
Tehotná modelka a moderátorka Chrissy Teigen a jej manžel, spevák John Legend.
debata

Modelka a moderátorka, ktorá je navyše aj vášnivou kuchárkou a autorkou niekoľkých kníh o varení, je momentálne v pokročilom štádiu tehotenstva. Na slávnostné podujatie, ktoré sa konalo pri príležitosti návštevy francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona v Bielom dome, si obliekla róbu z ružového taftu, ktorá bola pošívaná kryštálmi a perličkami. Teigen bola elegantná a očarujúca, jej manžel sa spokojne usmieval po jej boku a spoločne vyzerali priam idylicky.

Tehotná modelka a moderátorka Chrissy Teigen a...
Režisér Baz Luhrmann a šéfredaktorka magazínu...
+13Spevák a hudobník Jon Batiste vystúpil na...

Len nedávno sa však spevák a porotca televíznej súťaže Voice priznal k tomu, že v minulosti vo vzťahu s manželkou zažili aj ťažké chvíle. „Myslím si, že kedysi som bol omnoho sebeckejší,“ uviedol Legend v rozhovore v podcaste s moderátorom Jayom Shettym.

Chrissy Teigen a John Legend Čítajte viac Chrissy Teigen a John Legend prežili temné obdobie, ale teraz opäť žiaria šťastím! Tu je dôvod

„Nebol som ten najlepší partner v začiatkoch nášho vzťahu. Aj napriek tomu, že som bol z nej hotový a veľmi sa mi páčila. Ale stále som bol sebecký. Mal som niečo pred tridsiatkou, nebol som úplne pripravený byť oddaným partnerom tak, ako dnes,“ komentoval Legend.

zväčšiť Chrissy Teigen prišla v šatách Naeem Khan. Foto: SITA/AP, Jae C. Hong
Chrissy Teigen Chrissy Teigen prišla v šatách Naeem Khan.

Pod jeho slovami mnohí poslucháči chápali, že v začiatkoch vzťahu s modelkou, ktorá sa objavila aj na titulnej strane Sports Illustrated, nebol vždy verný. Či to je naozaj tak, vedia asi len oni dvaja. Alebo možno len Legend sám.

Garner jennifer Čítajte viac To je prekvapenie! Jennifer Garner žiarila na veľkolepej večeri v Bielom dome a nebola sama! Po boku mala...

Faktom však je, že dnes patrí americký r'n'b a soulový spevák so svojou 36-ročnou manželkou medzi najstabilnejšie páry. Spoločne vychovávajú dve ratolesti, tretia by mala prísť na svet čoskoro. Teigen má za sebou aj náročnú osobnú skúsenosť, keď prišla o tretie dieťa. Legend v tom čase stál pevne po jej boku a modelka viackrát vyhlásila, že tieto ťažké chvíle zvládla len vďaka nemu.

VIDEO: Jedna veľká rodina – ktoré slávne osobnosti sú príbuzné

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Chrissy Teigen #Biely dom #John Legend #idylický pár

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...