Wow! V takejto farbe sme Kate ešte nevideli! Výnimočné šaty si 'prenajala' špeciálne pre Williama

Britský následník trónu princ William sa v noci na sobotu spolu s manželkou Kate zúčastnil na druhom ročníku slávnostného odovzdávania cien Earthshot Prize.

03.12.2022 10:59
William Foto: ,
Princ William a princezná Kate na druhom ročníku slávnostného odovzdávania cien Earthshot Prize v Bostone.
debata (5)

Ceny sa udeľujú za inovatívne riešenia problémov súvisiacich s klimatickou zmenou. Touto udalosťou zakončili svoju trojdňovú oficiálnu návštevu Bostonu.

Princ William a princezná Kate na druhom...
Princ William a princezná Kate na druhom...
+13Princ William a princezná Kate na druhom...

Vzhľadom na tému podujatia boli pozvaní hostia požiadaní, aby si na večer nekupovali nové šaty alebo obleky. A tejto zásady sa držala aj princezná Kate. Jasne zelené šaty značky Solace London si prenajala od HURR, požičovne značkových šiat v Británii, ako píše magazín People. Svoj vzhľad doplnila smaragdovým náhrdelníkom, ktorý kedysi nosila princezná Diana. Keďže ceny Earthshot Prize sú „Williamovým nápadom“ a jeho srdcovou záležitosťou, Kate sa aj svojím dokonalým vzhľadom podpísala pod výnimočnosť Williamovho večera.

zväčšiť Princ William a princezná Kate na druhom... Foto: SITA/AP, Mary Schwalm
William, kate Princ William a princezná Kate na druhom ročníku slávnostného odovzdávania cien Earthshot Prize v Bostone.

Medzi porotcami boli aj britský prírodovedec David Attenborough a herečka Cate Blanchettová. Ocenenia odovzdávali herec Rami Malek a bývalý futbalista David Beckham. „Verím, že riešenia, ktoré sme videli dnes večer, dokazujú, že si dáme rady i s tými najväčšími výzvami, ktorým naša planéta čelí. A tým, že ich budeme podporovať, môžeme zmeniť našu budúcnosť,“ vyhlásil princ William.

Princezná Kate z Walesu Čítajte viac Toto je vojna! Zábery (bozkov aj sĺz) z traileru o Harrym a Meghan prišli v najhoršom čase, je to útok na...

Každý z piatich tohtoročných laureátov Earthshot Prize dostal od princa z Walesu finančnú odmenu v hodnote jedného milióna libier (približne 1,2 milióna eur). Ocenenia získali projekty z Indie, Kene, Austrálie, Británie a Ománu.

Kráľovský pár v stredu pricestoval na trojdňovú návštevu Bostonu, ktoré bola zameraná najmä na problematiku týkajúcu sa životného prostredia. S miestnymi predstaviteľmi hovorili o stúpajúcej hladine morí a navštívili laboratórium špecializujúce sa na tzv. zelené technológie.

zväčšiť Princ William a princezná Kate na druhom... Foto: SITA/AP, David L. Ryan
William Princ William a princezná Kate na druhom ročníku slávnostného odovzdávania cien Earthshot Prize v Bostone. v spoločnosti Davida Beckhama.

Princ William sa v piatok nakrátko stretol i s americkým prezidentom Joeom Bidenom, ktorý zhodou okolností prišiel do Bostonu na zhromaždenie Demokratickej strany práve v čase návštevy kráľovského páru.

Pozrite si video – medailónik princa Williama.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...