Krásna Amal Clooney na manželovu počesť oslnila úchvatnými róbami, ale to, čo urobila Julia Roberts... aha, čo si obliekla!

Herec George Clooney sa ocitol tento rok v zozname osobností, ktoré si prevzali cenu Kennedyho centra vo Washingtone za výnimočný prínos kultúre. Oslnivá na víkendových podujatiach s touto poctou súvisiacich bola aj jeho manželka. Dokonca hneď dvakrát.

05.12.2022 06:50
George Clooney a jeho manželka Amal Clooney Foto: ,
Herec, režisér a producent George Clooney a jeho manželka Amal Clooney prichádzajú na nedeľňajší koncert pre laureátov Kennedy Center Honors vo Washingtone.
debata (3)

Oscarový herec, režisér a producent sa zúčastnil najprv na slávnostnej večeri, ktorú organizoval pre laureátov americký prezident Joe Biden. Právnička Amal dorazila v červenej večernej kreácii s dlhým pruhom látky, ktorý prechádzal do vlečky. Sympaťák Clooney sa nezaprel a hoci mal večer patriť najmä jemu, ochotne sa podujal aj na to, aby robil manželke „asistenta“ s jej šatami. Tmavovláska, ktorá pochádza z Libanonu, vyzerala elegantne a doslova očarujúco.

Právnička Amal Clooney a štátny tajomník Antony...
George Clooney a jeho manželka Amal Clooney s...
+17Herečka Julia Roberts prišla na slávnostný...

Druhý, azda ešte oslnivejší look (aspoň čo sa trblietania týka) si však šetrila na ďalší večer – slávnostný koncert, na ktorom bola ocenená aj prehudobnená tvorba ďalších laureátov. Medzi tohtoročných sa totiž zaradili aj členovia formácie U2 – teda Bono, The Edge, Adam Clayton a Larry Mullen Jr., ale tiež speváčky Glayds Knight (držiteľka 7 Grammy), Amy Grant (držiteľka 6 Grammy) či skladateľka a dirigentka kubánskeho pôvodu Tania León. Všetci (aj spoločne s Clooneym) získali poctu Kennedyho centra za výnimočný prínos americkej kultúre.

zväčšiť Herec, režisér a producent George Clooney a... Foto: SITA/AP, Kevin Wolf
George Clooney a jeho manželka Amal Clooney Herec, režisér a producent George Clooney a jeho manželka Amal Clooney prichádzajú na gala večeru pre laureátov Kennedy Center Honors vo Washingtone.

Napriek tomu, že hudobníci mali v zozname tohtoročných ocenených prevahu, bol to práve slávny hollywoodsky herec, okolo ktorého sa dialo najviac rozruchu. Clooneyho prišla totiž podporiť nielen slávna a krásna manželka, spoločne s hercovým otcom, ale aj slávni kolegovia a kamaráti. Medzi nimi nechýbal herec Matt Damon s manželkou Lucianou Barroso, ale tiež herečka Julia Roberts s manželom Danielom Moderom.

Julia Roberts Čítajte viac Prečo nikdy nerandila s Clooneym? Julia Roberts v tom má jasno - vysvetlenie znie...

Práve Julia Roberts istým spôsobom zatienila aj Amal Clooneyovú – hoci v tom najlepšom slova zmysle. Držiteľka Oscara si totiž obliekla model nezvyčajných šiat. Celý bol potlačený fotografiami jej kolegu Clooneyho z rôznych období jeho života a kariéry. Tento model si, samozrejme, vyslúžil množstvo pozornosti. Ako vyzeral? Kliknite do galérie, alebo na ďalšiu stranu.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #George Clooney #Julia Roberts #Amal Clooney #Kennedy Centre Honors

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...