Už sa to blíži! Hviezdy predstavili Avatar číslo 2. Režisér si je istý, diváci ho budú chcieť vidieť aj dvakrát

Už len niekoľko dní zostáva do premiéry jedného z najočakávanejších filmov roka. Vracia sa Avatar. Filmovú novinku na spoločnom fotení predstavili aj hlavné hviezdy.

05.12.2022 12:25
Zľava: Herečky Kate Winslet, Sigourney Weaver a... Foto: ,
Zľava: Herečky Kate Winslet, Sigourney Weaver a Zoe Saldana.
debata (1)

Stretnutie s médiami sa konalo v Londýne a zviedlo dokopy známe tváre. Okrem režiséra Jamesa Camerona nechýbali ani herecké predstavitelia z prvého filmu, ktorý kedysi absolútne zvalcoval kiná a ovládol rebríčky návštevnosti (neskôr bol prekonaný!). Reč je o herečke Zoe Saldana, jej kolegyni Sigourney Weaverovej aj Samovi Worthingtonovi, ktorí sa vrátia aj v druhom príbehu.

AVATAR Čítajte viac Najväčšie filmové dobrodružstvo tohto roka je takmer tu! Takto vyzerá pokračovanie Avatara

Na červenom koberci bola neprehliadnuteľná najmä Saldana, ktorej síce od prvého nakrúcania pribudlo niekoľko rokov, ale pôvabná je neustále. Na nedeľňajšom fotení svoju krásu a sexepíl ešte zvýraznila v čiernej transparentnej kreácii od Victorie Beckhamovej.

Herečka Zoe Saldana na premiére filmu 'Avatar:...
Herec Sam Worthington sa vracia v pokračovaní...
+7Herečka Kate Winslet pózuje k novému filmu...

Novou posilou príbehu Avatar: The Way of water (Avatar_ Cesta vody) je britská herečka Kate Winslet, ale aj celkom relatívne tváre Bailey Bass, Trinity Jo-Li Bliss, Jack Champion, ktorým najmä samotný Cameron predpovedá sľúbnú a veľkú kariéru v Hollywoode.

zväčšiť Režisér James Cameron pózuje fotografom. Foto: SITA/AP, Scott Garfitt
James Cameron Režisér James Cameron pózuje fotografom.

Režisér Cameron si aj do druhého filmu sľubuje obrovský záujem divákov. Snímka má podľa doteraz zverejnených informácií viac ako tri hodiny hracieho času a niektorí novinári už so slávnym tvorcom vtipkovali o tom, či budú môcť diváci „odísť počas premietania na vécko“.

Tehotná modelka a moderátorka Chrissy Teigen a jej manžel, spevák John Legend. Čítajte viac Legend s tehotnou krásnou manželkou v Bielom dome! Vyzerajú ako idylický párik, ale zažili si aj toto...

Režisér hitov ako Pravdivé lži či Terminátor 2 odvetil, že „budú si môcť odskočiť kedykoľvek, budú chcieť, pretože všetko uvidia, keď si film prídu pozrieť znovu“. Naznačil tak, že jeho niekoľkoročná práca na projekte má byť naozaj výnimočným zážitkom, ktorý si budú diváci chcieť zopakovať.

Avatar: Cesta vody ide do kín 16. decembra. Ešte o deň skôr ho uvidia aj slovenskí diváci.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #Avatar #James Cameron #Zoe Saldana #Avatar: Cesta vody

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...