Odvaha jej nechýba! Po 'nahých' šatách prišla tentoraz v nočnej košieľke... všetky oči sa dívali jej smerom

Označovaná býva ako jedna z najtalentovanejších herečiek súčasnej mladej generácie. Ale tiež je to dáma, ktorá sa vie hrať s módou. A v rámci toho aj občas provokovať.

06.12.2022 00:00
debata
Herečka Florence Pugh na vyhlásení The British... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Florence Pugh Herečka Florence Pugh na vyhlásení The British Independent Film Awards v kreácii Rodarte.

Britská hviezda Florence Pugh len nedávno zaujala aj na vyhlásení filmových cien nezávislej kinematografie, ktoré sa konalo v metropole Veľkej Británie. Hrdinka hitov ako Slnovrat, Neboj sa, zlatko či Zázrak sa znovu pohrala s estetikou zvodnosti a jemnej provokácie.

Violet Affleck, Jennifer Garner Čítajte viac Princezná Kate, ako ju svet nevidel, Stone ako harlekýn či americky oslnivá Garner s dcérou - tu sú TOP looky týždňa

Podarilo sa jej to vďaka šatám z dielne americkej značky Rodarte – modelu z najjemnejšieho hodvábu s čipkou, ktorý na prvý pohľad pripomínal viac nočnú košieľku než večerné šaty. Kreáciu v tónoch nežnej telovej farby doplnil aj tylový priehľadný plášť, ktorý pôsobil tak trochu ako z rozprávky.

Speváčka a skladateľka H.E.R. na akcii L'Oreal...
Herečka Aisling Franciosi v sexi kreácii na The...
+27Herečka Daisy Edgar-Jones v kreácii Gucci.

Hoci na akcii British Independent Film Awards sa nachádzalo mnoho známych tvárí súčasného filmu, a medzi nimi aj krásnych žien, bola to práve dvadsaťšesťročná herečka, kto bol absolútnym magnetom pre médiá, ale aj hostí. A celkom zaslúžene.

zväčšiť Herečka Florence Pugh odchádza z prehliadky šou... Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Florence Pugh Herečka Florence Pugh odchádza z prehliadky šou Valentino Haute Couture v Ríme. Oblečená v priehľadných ostroružových šatách.

V prípade Pughovej však zároveň treba povedať, že na podobný záujem je zvyknutá. A možno si ho tak trošku aj sama privoláva. Keď sa pred pár mesiacmi objavila na prehliadke kolekcie Valentino Haute Couture v Ríme, vzala si na seba model priehľadných šiat v odtieni valentinovskej ružovej. Pod šatami nemala žiadnu podprsenku a ulicami talianskej metropoly kráčala hrdo aj s poprsím, ktoré presvitalo spod šiat.

Florence Pugh Čítajte viac Neboj sa, zlatko! Tento priehľadný model už šokovať nebude... krásna Florence Pugh v ňom však uchvátila Benátky!

Herečkin „nahý“ moment sa stal virálnym a do pár hodín o jej looku diskutovali tisícky užívateľov na sociálnych sieťach. Niektorí s nadšením, iní kriticky.

Herečka počas uplynulého roka však predviedla niekoľko nádherných módnych kreácií a celkom zaslúžene by sa mala ocitnúť aj v zozname najlepšie oblečených žien roka. Jej štýl v roku 2022 si pozrite v galérii nižšie.

Herečka Florence Pugh v kreácii Victoria...
Herečka Florence Pugh v kreácii Valentino Haute...
+9Herečka Florence Pugh na vyhlásení The British...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #krása #červený koberec #najlepšie oblečené #Rodarte #Florence Pugh

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...