Oblečená do Clooneyho, ale... niet najmenších pochýb, kto je Muž života Julie Robertsovej. Tu je dôkaz!

Poriadne rozruch, ale aj úsmevy vzbudzovala herečka Julia Roberts počas uplynulého víkendu.

06.12.2022 00:00
debata
Kameraman Daniel Moder v objatí svojej manželky... Foto: Profimedia
Daniel Moder, Julia Roberts Kameraman Daniel Moder v objatí svojej manželky Julie Robertsovej na návšteve Bieleho domu vo Washingtone.

Päťdesiatpäťročná hviezda a držiteľka Oscara prišla osobne podporiť svojho dlhoročného kolegu a kamaráta Georga Clooneyho na vyhlásenie laureátov Kennedyho centra. Aby nebolo pochýb, za ktorý „tím“ sa v Bielom dome objavila, obliekla sa do Clooneyho od hlavy až po päty. Teda, lepšie povedané – do šiat s potlačou fotografií známeho herca z rozličných období jeho kariéry a života.

George Clooney a jeho manželka Amal Clooney Čítajte viac Krásna Amal Clooney na manželovu počesť oslnila úchvatnými róbami, ale to, čo urobila Julia Roberts... aha, čo si obliekla!

Ani napriek takémuto prejavu fanúšikovania však nebolo najmenších pochýb o tom, kto je tým najdôležitejším mužom v živote 55-ročnej Robertsovej. Reč je, samozrejme, o jej manželovi – kameramanovi Dannym Moderovi, ktorý ju na akciu sprevádzal.

zväčšiť Herečka Julia Roberts prišla na slávnostný... Foto: SITA/AP, Greg Allen
Julia Roberts Herečka Julia Roberts prišla na slávnostný večer akcie Kennedy Center Honors v šatách, ktoré boli poctou jej kolegovi a kamarátovi Georgovi Clooneymu.

Dvojicu zachytili objektívy v jednom momente v láskyplnom objatí, keď sa usmiata hollywoodska diva zozadu pritúlila k manželovi a objala ho rukami. Moder vyzeral v danom momente veľmi spokojne a párik priam idylicky.

Dvojica, ktorá patrí medzi najstabilnejšie v Hollywoode, má spolu tri deti. Dve z nich, dvojičky Phinnaeus a Hazel len nedávno oslávili osemnáste narodeniny. Hrdá mama sa týmto výnimočným momentom pochválila aj na sociálnej sieti, kde pridala pár momentiek zo súkromného archívu. Okrem dcéry Hazel a syna Phinnaeusa je celebritný pár aj rodičmi 15-ročného Henryho.

Julia Roberts Čítajte viac Julia Roberts je nadšená zo svojich dvojičiek! Čaká ich vzrušujúce obdobie, opísala herečka

Na akcii vyhlásenia laureátov Kennedyho centra nechýbali ani ďalšie známe herecké osobnosti, medzi nimi sa objavil tiež herec Matt Damon s manželkou Lucianou Barroso, herci Sean Penn a Don Cheadle či mnohí ďalší. Viac si pozrite v galérii.

Právnička Amal Clooney a štátny tajomník Antony...
George Clooney a jeho manželka Amal Clooney s...
+17Herečka Julia Roberts prišla na slávnostný...

VIDEO: Poznáte tieto celebritné lásky, ktoré sa dali dokopy už na strednej?

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Julia Roberts #Danny Moder #Kennedy Centre Honors

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...