Kedysi najkrajšia Američanka ukázala Londýnu bujný dekolt. Vlastná sestra jej niektoré veci nevie odpustiť

Aj americká kráska Olivia Culpo sa objavila v pondelok večer na vyhlásení cien British Fashion Awards. A ostatní takmer nedýchali... teda, pardon, opravme to... zdá sa, že takmer nedýchala ona sama.

07.12.2022 00:00
Olivia Culpo Foto: ,
Americká modelka a influencerka Olivia Culpo na vyhlásení British Fashion Awards v Londýne.
debata

Modelka, influencerka a bývalá Miss Universe sa rozhodla na slávnostný večer navliecť do róby Burc Akyol s čiernym živôtikom a zaujímavo riasenou sukňou. Pozornosť však upútal najmä fakt, že tmavovláska vyzerala akoby ju do šiat doslova zošnurovali.

Jourdan Dunn Čítajte viac OBRAZOM: Ufónka v tangách Rita Ora, sexy Barbie Elsa Hosk aj úchvatná Dunn - britské módne Oscary nesklamali

Úzko strihaná vrchná časť pripomínala tak trochu jednodielne plavky – akurát tak o dobré číslo, možno dve menšie. Zdalo sa to aspoň pri pohľade na bujný výstrih tridsaťročnej modelky, ktorý pod obtiahnutou látkou priam „prekypoval“ – efekt pripomínal éru populárnych korzetov, do ktorých sa v minulých rokoch (a storočiach) šnurovali mnohé dámy s cieľom zvýrazniť svoje prednosti.

Herečka Ellie Bamber na podujatí British...
Topmodelka Stella Maxwell.
+51Herečka Jodie Turner-Smith pózuje na British...

Ak by si niekto myslel, že to bol len nepodarený strih – z omylu ho vyviedla samotná Olivia už o pár hodín neskôr. Kráska sa totiž po oficiálnej časti prezliekla do ďalšej kreácie – tentoraz smotanových minišiat Magda Butrym, ktoré však s jej dekoltom urobili presne to isté, čo model večernej róby. V tomto prípade bez korzetu.

zväčšiť Modelka a influcencerka Olivia Culpo v šatách... Foto: Profimedia
Olivia Culpo v šatách Magda Butrym Modelka a influcencerka Olivia Culpo v šatách Magda Butrym.

Americká rodáčka a hviezda z titulných stránok (objavila sa napríklad na obálke Sports Illustrated Swimsuit Issue) sa na londýnskych módnych cenách neocitla úplnou náhodou. Okrem toho, že prišla reprezentovať spomenutý francúzsky ateliér Burc Akyol, bola tiež jednou z ambasádoriek kozmetickej značky Charlotte Tilbury. Vďaka za to, že Olivia dostáva pozvanie aj za oceán, nepochybne patrí jej popularite a ochote prezentovať sa. Pred časom dokonca nasledovala vzor rodiny Kardashianových a spoločne so svojimi sestrami nakrútila reality-šou Culpo Sisters.

Florence Pugh Čítajte viac Odvaha jej nechýba! Po 'nahých' šatách prišla tentoraz v nočnej košieľke... všetky oči sa dívali jej smerom

Práve jej mladšia sestra Sophie sa však v jednej z epizód priznala, že sláva jej sestry jej pokazila dospievanie – odohralo sa tak dokonca v scéne, kde sa s Oliviou pohádali. „Myslíš si, že mám byť naveky vďačná za toto všetko? Veľa z toho, ako žijeme, ma hnevá, pretože mi to pokazilo život spôsobom, akým som nebol pripravená prejsť, keď som mala 15 rokov,“ uviedla Sophia Culpo podľa PageSix.com.

zväčšiť Miss Universe z roku 2012 Olivia Culpo na... Foto: SHUTTERSTOCK
miss5 Miss Universe z roku 2012 Olivia Culpo na zábere v roku 2012.

Svoju slávnejšiu sestru tiež obvinila, že sa snaží vyzerať lepšie pred verejnosťou na úkor svojich blízkych, jej vrátane. Ako to dopadlo, alebo či išlo len o konflikt „pre kameru“, nie je jasné. Isté však je, že Olivia Culpo sa rozhodne neobáva zviditeľniť. A vyhrať to nad svojimi sestrami či ďalšími dámami takpovediac „o prsia“.

Video
VIDEO: Olivia Culpo na cenách British Fashion Awards

Zdroj: Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #dekolt #faux pas #Olivia Culpo #optika #British Fashion Awards

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...