Súboj kráľovských hláv: Rubínová Kate uchvátila korunkou ako z rozprávky a kráľovná Camilla? Nasadila ťažký kaliber

Buckinghamský palác v utorok večer zaplnili diplomati. A nechýbali, samozrejme, členovia kráľovskej rodiny. Opäť zaujali najmä nežnejšie polovičky.

07.12.2022 08:02
Princezná Kate z Walesu Foto: ,
Princezná Kate z Walesu počas recepcie pre diplomatických pracovníkov v Buckinghamskom paláci. Oblečená bola v šatách Jenny Packhamovej a na hlave mala slávnu korunku Lotus Flower Tiara.
debata (2)

Slávnostná recepcia pre diplomatické zbory sa tentoraz niesla v znamení očarujúcej princeznej Kate z Walesu, ale tiež pod taktovkou jej svokry – Camilly, kráľovnej manželky. Obe dámy sa predviedli vo večerných róbach, pozornosť však pútali aj ich luxusné korunky.

Violet Affleck, Jennifer Garner Čítajte viac Princezná Kate, ako ju svet nevidel, Stone ako harlekýn či americky oslnivá Garner s dcérou - tu sú TOP looky týždňa

Princezná Kate, ktorá je len pár dní doma z cesty po USA, kde strávila tri dni v spoločnosti princa Williama, stavila na tiaru pod názvom Lotus Flower Tiara – obľúbenú korunku, ktorá patrila ešte kedysi princeznej Margaret. Britské médiá si všimli, že za posledných pár dní išlo už o druhé podujatie, na ktorom sa mama troch detí a budúca kráľovná britskej monarchie objavila v korunkou. Prvýkrát to bolo počas oficiálnej návštevy juhoafrického prezidenta a slávnostnej recepcii na jeho počesť.

Kráľ Karol III. prichádza v sprievode kráľovnej...
Princezná Kate z Walesu počas recepcie pre...
+6Princezná Kate z Walesu počas recepcie pre...

Kým Kate kombinovala „decentnejší“ šperk vo vlasoch s opulentne pôsobiaciami šatami rubínovej červenej – jej svokra Camilla bola, čo sa šperkov týka, nepochybne víťazkou večera. Camilla, kráľovná manželka si k šatám Anne Valentine vzala mohutnú zafírmi a rubínmi zdobenú korunku, ktorú navyše doplnil aj náhrdelník – súčasť šperkového setu. Táto korunka bola vraj milovaným šperkom kráľovnej Alžbety II. a zdá sa, že teraz ju s rovnakým nadšením nosí aj 75-ročná Camilla.

zväčšiť Kráľovná manželka Camilla nechýbala na recepcii... Foto: SITA/AP, Victoria Jones
Britain Kráľovná manželka Camilla Kráľovná manželka Camilla nechýbala na recepcii a neprehliadnuteľná bola aj jej korunka so zafírmi a smaragdmi. Oblečenú mala róbu Anna Valentine.

V rovnaký večer, ako sa v Buckinghamskom paláci zišli najdôležitejší členovia britskej kráľovskej rodiny, sa za veľkou mlákou konal slávnostný večer vyhlásenia cien, na ktorom sa zúčastnil princ Harry a jeho manželka Meghan. Tí opäť vyvolali vlnu nevôľu medzi royalistami a fanúšikmi britskej monarchie. Minulý týždeň zverejnili trailer na dokument o ich živote.

Princezná Kate z Walesu Čítajte viac Toto je vojna! Zábery (bozkov aj sĺz) z traileru o Harrym a Meghan prišli v najhoršom čase, je to útok na...

Výsledok však zatiaľ nie je vôbec jednoznačne v ich prospech. Dvojica sa opäť stretla s kritikou, že prepiera na verejnosti množstvo vecí zo súkromia a tiež, že tak robí napriek neustálemu opakovaniu, ako si chce strážiť svoje súkromie.

VIDEO: Kráľovskí EX! Viete, s kým randili princovia a princezné, kým našli tých pravých?!

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #korunka #princezná Kate #recepcia #kráľovná manželka Camilla #Jenny Peckham

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...