Tí ale majú nervy! Vystúpenie Harryho a Meghan plné úsmevov pár hodín pred vybuchnutím ich 'bomby'

V utorok večer sa na slávnostnom podujatí spoločne ukázali princ Harry a jeho manželka Meghan. Manželský pár si prevzal ocenenie "Ripple of Hope", ktoré sa udeľuje za "hrdinský postoj" proti rasizmu.

07.12.2022 12:00
meghan, harry Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan a princ Harry na udeľovaní cien "Ripple of Hope" v New Yorku.
debata (1)

Harry a Meghan si prevzali v New Yorku cenu, ktorú už takmer 50 rokov udeľuje ľudskoprávna organizácia „Robert F. Kennedy Human Rights“. Jedným z ocenených je aj bývalý americký prezident Barack Obama, ktorý si cenu prevzal v roku 2018. Podľa spoločnosti sa cena udeľuje ľuďom, „ktorí neúnavne pracujú na ochrane a podpore rovnosti, spravodlivosti a ľudských práv“.

princ Harry, vojvodkyňa Meghan Čítajte viac Kde sa stala chyba? Svet mal Harryho a Meghan ľutovať, ale zasa sa len smeje! Stačilo na to pár fotiek

Pár stojí na čele vlastnej nadácie Archewell Foundation, ktorá vedie kampaň za lepšiu informovanosť v otázkach sexizmu a rasizmu, ako aj v oblasti duševného zdravia. Harry a Meghan v minulosti obvinili kráľovskú rodinu z rasizmu, na ich vystúpenie vtedy reagoval princ William slovami: „Nie sme rasistická rodina.“

Princezná Kate z Walesu Čítajte viac Toto je vojna! Zábery (bozkov aj sĺz) z traileru o Harrym a Meghan prišli v najhoršom čase, je to útok na...

Vystúpenie páru počas gala v New Yorku prišlo navyše v turbulentnom období, už o pár hodín má Netflix spustiť vysielanie dokumentu o Harrym a Meghan, ktorý už stihol poriadne rozvíriť hladinu médií, väčší škandál sa však očakáva po jeho odvysielaní. Princ Harry v ňom napríklad vyhlásil, že britská kráľovská rodina o sebe pravidelne vypúšťa historky do médií, čo označil z jej strany za „špinavú hru“. Prvé tri diely seriálu budú k dispozícii vo štvrtok a médiá sú už teraz plné špekulácií o tom, čo pár povie o členoch kráľovskej rodiny, očakáva sa podobná „bomba“ ako po ich vystúpení v šou Oprah Winfreyovej v marci 2021.

Vojvodkyňa Meghan, princ  Harry a  Kerry...
Vojvodkyňa Meghan a princ  Harry na udeľovaní...
+5Vojvodkyňa Meghan, princ  Harry, Kerry Kennedy,...

Napriek napätiu sa však Harry a Meghan správali uvoľnene, počas večera žartovali. Britské médiá si však neodpustili poznámky typu: „Aké úprimné sú ich úsmevy?“ Meghan zažiarila v bielych šatách z dielne Louis Vuitton, väčšiu pozornosť si však „vypýtal“ jej akvamarínový prsteň, ktorý kedysi zdobil princeznú Dianu a jeho cena je podľa Daily Mail 90 000 dolárov.

Členovia kráľovskej rodiny rozhodne pracovať nemusia, ale niektorí z nich napriek tomu zamestnania majú. Ktorí to sú a prečo pracujú, keď nemusia? Pozrite si vo videu!

Princ v maskáčoch a iné kráľovské zamestnania

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Kráľ Karol III. prichádza v sprievode kráľovnej...
Princezná Kate z Walesu počas recepcie pre...
+6Princezná Kate z Walesu počas recepcie pre...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....