Pred dvoma mesiacmi porodila svoje siedme dieťa! Pohľad na Hilariu Baldwinovú uchváti

Hoci utorkový večer a gala podujatie "Ripple of Hope" patrilo Harrymu a Meghan, neboli jediným slávnym párom, ktorý sa prešiel po červenom koberci.

08.12.2022 00:00
Hilaria Baldwin Foto: ,
Hilaria Baldwin a Alec Baldrin počas udeľovania cien "Ripple of Hope".
debata

Manželka britského princa síce na seba pritiahla pozornosť aj vďaka bielej róbe z dielne Louis Vuitton, pred objektívmi však zažiarila aj krásna „polovička“ Aleca Baldwina, 7-násobná mama Hilaria Baldwin.

zväčšiť Hilaria Baldwin počas udeľovania cien... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Hilaria Baldwin Hilaria Baldwin počas udeľovania cien "Ripple of Hope".

38-ročná inštruktorka jogy, ktorá svoje siedme dieťa porodila len pred dvoma mesiacmi, zažiarila v krátkych červených šatách newyorskej návrhárky Joy Cioci na špagetových ramienkach. Dekolt jej zdobili drobnejšie a väčšie kvietky. Čierne vlasy mala učesané na cestičku a zopnuté do drdola.

meghan, harry Čítajte viac Tí ale majú nervy! Vystúpenie Harryho a Meghan plné úsmevov pár hodín pred vybuchnutím ich 'bomby'

Hilaria a Alec Baldwinovci boli medzi čestnými hosťami na spomínanom podujatí, 64-ročný herec večer, počas ktorého boli ocenení princ Harry a vojvodkyňa Meghan, moderoval.

Vojvodkyňa Meghan, princ  Harry a  Kerry...
Vojvodkyňa Meghan a princ  Harry na udeľovaní...
+5Vojvodkyňa Meghan, princ  Harry, Kerry Kennedy,...

Alec Baldwin tvorí s 38-ročnou Hilariou pár od augusta 2011, pričom v apríli 2012 sa zasnúbili a v júni 2012 sa zosobášili. Pár má spolu sedem detí, prišom tým posledným je dcérka menom Ilaria Catalina Irena. Alec Baldwin je okrem toho otcom 27-ročnej dcéry Ireland, ktorá sa narodila z jeho manželstva s herečkou Kim Basinger.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hilaria Baldwin

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...