Pocta pre filmového Thora v rodnej Austrálii! Po jeho boku? Kto iný, než táto dokonalá kráska

Chris Hemsworth si v stredu večer prevzal jednu z cien AACTA Award, ktoré udeľuje Austrálska filmová a televízna akadémia.

08.12.2022 00:00
Chris Hemsworth Foto:
Manželia Chris Hemsworth a Elsa Pataky na cenách AACTA Awards v Sydney.
debata

Predstaviteľ Thora (39) doslova žiaril, keď si sošku prevzal z rúk svojho kolegu a ďalšieho slávneho austrálskeho rodáka, Russella Crowea (58). Dvojica si spoločne zahrala v poslednom zo série filmov o Thorovi s názvom Thor: Láska a hrom.

Video
Zdroj: Profimedia

Pocta bola pre Hemswortha o to väčšia, že išlo o jeho vôbec prvú cenu od AACTA. „Je pre mňa obrovskou cťou prijať dnes večer ocenenie od niekoho, ku komu som vždy vzhliadal a kto pripravil cestu toľkým z nás v zámorí,“ uviedol Hemsworth na adresu Crowea. „Kariéra, ktorú mám, je naozaj obohacujúca a začiatok, ktorý mi umožnil austrálsky filmový priemysel, nepovažujem za samozrejmosť.“

Chris Hemsworth Čítajte viac Anketa o najdokonalejšie telo? Zbytočná! Víťaz je jednoznačný - tento slávny Austrálčan. Tu je dôkaz

A hoci to bol práve 39-ročný urastený krásavec, kto bol hlavnou hviezdou večera, po jeho boku žiarila aj Elsa Pataky. V neprehliadnu­teľnej červenej róbe očarila fotografov španielska herečka po boku svojho manžela a ako dvojica nemali medzi pozvanými hosťami konkurenciu.

Chris Hemsworth a Elsa Pataky sa už pred pár rokmi rozhodli odísť z Los Angeles do Austrálie, hercovho rodiska. V Byron Bay vychovávajú ich tri ratolesti – dcéru Indiu (9) a synov, dvojičky Sashu a Tristana (8).

Chris Hemsworth surfuje v Byron Bay spolu so...
Chris Hemsworth surfuje v Byron Bay.
+12Herec Chris Hemsworth nakrútil nový projekt pre...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chris Hemsworth

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...