Nech len vidí, o čo prišiel! Čerstvo rozídená Olivia Wilde v priehľadných šatách, nik sa nepozeral inam...

Mala ich princezná Diana, keď v médiách vybuchol škandál so záznamom rozhovorov medzi princom Charlesom a jeho milenkou Camillou. A má ich aj herečka a režisérka Olivia Wilde. Aspoň podľa viacerých médií.

08.12.2022 00:00
debata (1)
Herečka a režisérka Olivia Wilde stavila na... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Olivia Wilde Herečka a režisérka Olivia Wilde stavila na jeden zo svojich odvážnych lookov. Šaty boli z dielne značky Dior.

O čom je vlastne reč? O takzvaných šatách z pomsty (alebo z angličtiny) revenge dress – teda o model, ktorý je mimoriadne lichotivý, zvodný, sexy a ktorý si hviezda obliekla na prvú oficiálnu príležitosť po tom, čo vyšlo najavo, že sa rozišla s partnerom Harrym Stylesom.

657642934 Čítajte viac Toto je nová kráľovná Alžbeta z Koruny! A videli ste Dianu? Ožila v šatách pomsty

Samozrejme, v prípade v úvode spomenutej princeznej Diany bola situácia iná – zosnulá členka britskej kráľovskej rodiny sa totiž objavila v spoločnosti v ukážkových čiernych koktejlových šatách po tom, čo sa prevalila aféra „tampongate“ – médiá vtedy zverejnili veľmi intímnu konverzáciu medzi princom Charlesom a jeho milenkou Camillou.

Herečka Niecy Nash na vyhlásení cien People's...
Herečka Laverne Cox prišla na akciu People's...
+23Televízna hviezda Lisa Rinna v kreácii Saint...

V prípade hollywoodskej herečky a režisérky Wildeovej a jej expartnera Stylesa vraj nebola v hre žiadna tretia osoba – dvojica však údajne pochopila, že spoločná cesta pre nich nie je momentálne možná. To ale neznamená, že by si príťažlivá partnerka nemohla obliecť do spoločnosti aj provokatívny model, v ktorom ukazuje, o čo všetko jej odchádzajúci milenec prichádza.

zväčšiť Herečka a režisérka Olivia Wilde na premiére... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Olivia Wilde Herečka a režisérka Olivia Wilde na premiére filmu Women Talking v kreácii Gabriela Hearst.

Model čiernych transparentných šiat z dielne značky Dior odhaľoval viac ako dosť z nositeľkinho tela. Pod silnejšími bleskami bolo bez problémov vidieť aj odhalený dekolt. Nie je to však prvýkrát – Wilde sa už v semitranspa­rentných šatách objavila na akcii pred pár týždňami – vtedy išlo o šaty Alexandre Vauthier Haute Couture.

Olivia Wilde Čítajte viac Odvaha jej nechýba: Krásna Olivia Wilde oblečená do kryštálov a peria a pod šatami... naostro!

Ako sme už písali, šatník 39-ročnej hollywoodskej krásky je posledné roky omnoho odvážnejší a sexy než to bolo v čase jej bývalého vzťahu – ešte so snúbencom a otcom jej dvoch detí Jasonom Sudeikisom.

Herečka a režisérka Olivia Wilde na akcii...
Herečka a režisérka Olivia Wilde dorazila na...
+10Herečka a režisérka Olivia Wilde na premiére...

Mimochodom, na podujatí People's Choice Awards, kam sa Wilde v čiernej kreácii vybrala, neobišla naprázdno. Prevzala si totiž cenu za najobľúbenejšiu drámu – film Neboj sa, zlatko. Ten vyvolal viac kontroverzií, ako by si možno tvorcovia želali. Pár fanúšikov si však zjavne našiel. Viac z galavečera si pozrite v našej galérii.

VIDEO: Jedna veľká rodina – ktoré slávne osobnosti sú príbuzné

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Olivia Wilde #Dior #priehľadné šaty #People´s Choice Awards

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...