OBRAZOM: Doktorka Greyová šla do gala, Electre stačili flitre na hrudi a Shania Twain? Pomýlila si to s maškarným...

Divácke ceny pre najlepšie počiny a hviezdy zo sveta filmu či hudby rozdali v utorok večer v Los Angeles.

07.12.2022 19:00
debata
Speváčka Shania Twain v kreácii Rodarte, ktorá... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Shania Twain Speváčka Shania Twain v kreácii Rodarte, ktorá skôr pripomínala divadelný alebo halloweensky kostým.

Na slávnostný galavečer síce dorazilo množstvo známych tvárí, viacerí víťazi jednotlivých kategórií – ktorých si hlasovaním zvolili americkí diváci a poslucháči – však chýbali. Z tých, ktorí prišli, sa zo sošky tešil napríklad Ryan Reynolds, ktorý si domov odnášal špeciálnu cenu či herečka a režisérka Olivia Wilde, alebo herečka Ellen Pompeo.

Jourdan Dunn Čítajte viac OBRAZOM: Ufónka v tangách Rita Ora, sexy Barbie Elsa Hosk aj úchvatná Dunn - britské módne Oscary nesklamali

Mimochodom, práve posledná menovaná zaujala médiá – asi aj preto, že svet je na americkú herečku zvyknutý najmä s lekárskym plášťom. Jej slávna postava v seriáli Klinika Grace sa ku divákom vracia už niekoľko sezón. Aj tento rok to Klinika Grace na plnej čiare vyhrala, Pompeo si zaslúžila pochvalu za svoj trblietavý prúžkovaný overal s vertikálnym vzorom.

Herečka Niecy Nash na vyhlásení cien People's...
Herečka Laverne Cox prišla na akciu People's...
+23Televízna hviezda Lisa Rinna v kreácii Saint...

Asi vôbec neprekvapí, že práve flitre, kryštály a metalické štruktúry a dezény sú tie najčastejšie predvádzané, ak príde na hollywoodsky večerný event. Herečka a modelka Carmen Electra sa zaradila do zoznamu „trblietavých“ dám – hoci jej stačila len strieborná podprsenka so šnurovaním okolo úzkeho drieku. Šaty pošívané drobnými perlovými príveskami predvádzala zase Sarah Michelle Gellar a model nohavicového kostýmu s bohatou zlatou výšivkou zase obliekla na seba speváčka Carrie Underwood.

zväčšiť Herečka a modelka Carmen Electra sa predviedla... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Carmen Electra Herečka a modelka Carmen Electra sa predviedla v odvážnom outfite.

Jej staršia kolegyňa Shania Twain prišla na akciu tiež a patrila medzi najväčšie magnety pre fotografov. Otázne však je, či v pozitívnom slova zmysle. Twainovej voľba totiž padla na model čiernych šiat s aplikáciou so vzorom zvieracej kože. To, čo možno tak trochu malo pripomínať styling z jej známeho videoklipu, však tentoraz veľmi nefungovalo. A nebolo jasné, či sa hviezda obliekla na spoločenský event, maškarný ples alebo halloweensku párty. Šaty pritom pochádzali z dielne renomovanej značky Rodarte – toto však bola strela vedľa.

zväčšiť Herečka Ellen Pompeo na vyhlásení cien... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Ellen Pompeo Herečka Ellen Pompeo na vyhlásení cien People's Choice Awards 2022.

Na červenom koberci nechýbala v utorok večer ani modelka a moderátorka Heidi Klum či herečka Sarah Hyland, jej kolegyňa Micaela Jay Rodriguez alebo Laverne Cox či Lisa Rinna a Kyle Richards z populárnej reality-šou Skutočné paničky z Beverly Hills. Viac si už pozrite v našej galérii.

VIDEO: Chcete poznať najhoršie módne trendy? Toto sú vraj oni, ale možno… ani nie

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ellen Pompeo #Shania Twain #Carmen Electra #People´s Choice Awards

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...