Pallová oslavovala! Prišla dievčenská Čobejová, sexy Škamlová a hostiteľka? V luxusnej kreácii

Na Slovensku sa biznisu s krásou darí. Dôkazom je aj slovenská lekárka Alena Pallová, ktorá nedávno mala dôvod na oslavu.

10.12.2022 00:00
Alena Pallová Foto:
Lekárka Alena Pallová sa stretla so svojimi celebritnými klientkami aj zástupcami médií. Na vianočnom evente bola oblečená v značke Fendi.
debata (6)

Uplynulo päť rokov, čo celebritná lekárka uviedla na trh vlastnú líniu kozmetiky àla Palla a pri tejto príležitosti sa rozhodla známa blondínka pozvať svoje známe klientky aj kamarátky na predvianočný obed. Aby toho nebolo málo, zároveň akciu spojila s uvedením nových produktov na trh.

Pozornosť si však vyslúžili aj samotné dámy. A možno tiež fakt, že väčšina celebritných Sloveniek dorazila v bielych, krémových či telových tónoch. To bol totiž dress-code, ktorý odporúčala pozvánka na celebritnú narodeninovú oslavu.

Moderátorka Alexandra Orviská (vľavo) a bývalá...
Na predvianočný obed spojený s narodeninami...
+22Moderátorka Alexandra Orviská (vľavo) a lekárka...

Samotná hostiteľka situácia, samozrejme, nepodcenila a svojich hostí vítala odetá v rafinovej kombinácii transparentných šiat s čipkovaným podkladom zvodného negližé pod nimi. Model telovej kreácii s jemným volánikom pritom pochádza z najnovšej kolekcie značky Fendi, pre ktorú má Pallová zjavne slabosť. Celý look potom doplnila kultovou kabelkou Dior.

zväčšiť Herečka Michaela Čobejová na vianočnom... Foto: Ján Zemiar
IMG Michaela Čobejová Herečka Michaela Čobejová na vianočnom predstavení noviniek známej kliniky krásy, ktorej šéfuje lekárka Alena Pallová.

Ani ďalšie dámy však neponechali nič na náhodu – či už čo sa farebnosti, alebo luxusných značiek týka. Riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová sa objavila s klobúkom, ktorý nosí s obľubou a predviedla značkovú kabelku Saint Laurent. Speváčka Sisa Sklovska, ktorá podobne ako Drobová neprišla s prázdnymi rukami a priniesla hostiteľke „narodeninový“ darček, stavila tentoraz na roztrhané džínsy a zateplený bundu do pása s kožušinou.

Dominika Cibulková, majiteľka kliniky krásy Natália Selveková a speváčka Dara Rolins Čítajte viac OBRAZOM: Tehotná Cibulková v saténe, Dara Rolins plná radosti, Beňová či Šebová - známe ženy žúrovali na klinike krásy

Dámy ako Anna Amenová či Romana Škamlová volili snehobiele tóny, pričom najmä druhá menovaná bola tiež veľmi sexy. Pod svoj nohavicový kostým si totiž neobliekla žiaden top a provokatívne nechala vykúkať obnaženú pokožku. Medzi kamarátkami a klientkami celebritnej lekárky nechýbala ani herečka Michaela Čobejová, ktorej biele šaty s nazberanými rukávmi a čierne čižmy opäť dodala veľmi mladistvý šmrnc.

zväčšiť Moderátorka Alexandra Orviská (vľavo) a bývalá... Foto: Ján Zemiar
Moderátorka Alexandra Orviská (vľavo) a bývalá Miss Universe Anna Amenová. Moderátorka Alexandra Orviská (vľavo) a bývalá Miss Universe Anna Amenová.

K zástupu slovenských celebrít sa pridali tiež zástupcovia médií, ktorým primárne bolo určené predstavenie nových kozmetických produktov. Tým sa zjavne v poslednom období celkom darí. Pred časom na trh uviedla novú líniu aj konkurenčná klinika krásy a napríklad modelka Daniela Peštová bola nedávno v Bratislave uviesť kozmetiku, na ktorej pracovala v spojení s lokálnou slovenskou značkou. Viac si môžete pozrieť aj v našej galérii a vo videu.

Video

VIDEO: Daniela Peštová o svojich kozmetických tajomstvách aj rituáloch.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #kozmetika #celebrity #Romana Škamlová #Alena Pallová #Michaela Čobejová

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...