Krásna hrdinka hitu Emily in Paris ozdobila parížsku premiéru. Ale videli ste ju v civile? To je prekvapenie...

Napriek negatívnym reakciám kritikov sa zo seriálu Emily v Paríži stal fenomén. A jeho hlavná hrdinka - bez väčších prekvapení - je aj štýlovou ikonou.

14.12.2022 00:00
Lily Collins Foto:
Herečka Lily Collins na premiére tretej série projektu Emily in Paris v kreácii Saint Laurent.
debata

Herečka Lily Collins, ktorá stvárňuje hlavnú hrdinku romanticko-komediálneho seriálu z prostredia reklamných agentúr a módneho priemyslu, sa len nedávno objavila aj v metropole Francúzska, aby uviedla tretiu sériu obľúbeného seriálu. Len málokto ju mohol prehliadnuť, dcéra slávneho hudobníka Phila Collinsa bola totiž jednou z najpríťažli­vejších žien akcie.

Florence Pugh Čítajte viac Odvaha jej nechýba! Po 'nahých' šatách prišla tentoraz v nočnej košieľke... všetky oči sa dívali jej smerom

Collinsovú na podujatie obliekol módny dom Saint Laurent a herečka sa predviedla v šatách svetlohnedého odtieňu s odhalenou kožou na bruchu. Aby toho nebolo málo, k luxusnej móde sa pridali aj luxusné šperky. Parížsku Emily ozdobil Cartier.

Herečka Lily Collins a jej manžel Charlie...
Herečka Lily Collins v kreácii Fendi na...
+10Herečka Lily Collins v kreácii Christian Dior.

Tridsaťtriročná herečka po parížskej premiére novej série, ktorá sa vráti na obrazovky Netflixu pár dní pred Vianocami, odletela späť do Spojených štátov amerických. Tam ju totiž čakali propagačné aktivity súvisiace práve s treťou sériou a navštívila niekoľko známych televíznych talk-šou. Azda neprekvapí, že zakaždým zaujala aj nejakou luxusnou módnou kreáciou a štýlovým imidžom. Okrem iného sa obliekla napríklad aj do talianskej značky Fendi či taliansku značku Del Core.

zväčšiť Herečka Lily Collins a jej manžel Charlie... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka Lily Collins a jej manžel Charlie McDowell. Herečka Lily Collins a jej manžel Charlie McDowell.

Pre obľúbenú americkú herečku sa však móda „nekončí“ po tom, čo sa vypnú svetlá a prestanú blýskať fotoaparáty – Lily je aj v súkromí dámou, ktorá má veľmi jasný a špecifický štýl. Počas návštevy New Yorku zachytili herečku paparazzovia v prestávke medzi jednotlivými pracovnými aktivitami, keď si odskočila na kávu a prechádzku v spoločnosti svojho manžela Charlieho McDowella. A práve jej „obyčajný“ look pôsobil azda najuveriteľnejšie. A tiež veľmi štýlovo.

Viac si pozrite v našej galérii a nezabudnite si pozrieť ani fotogalériu najlepšie oblečených žien uplynulého týždňa, medzi ktorými Collins nechýbala.

Topmodelka Elsa Hosk a jej Barbie look v značke...
Vojvodkyňa Meghan, princ  Harry a  Kerry...
+27Herečka Michelle Yeoh na podujatí Santa Barbara...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #Lily Collins #Saint Laurent #štýl #Emily in Paris

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...