Červená je v kurze! Po princeznej Kate ju volila aj kráľovná Letizia. Výsledok je kráľovsky štýlový

Možno je to predvianočným obdobím, v ktorom má červená farba výrazné miesto. Aj kráľovná Letizia podľahla popularite tejto farby.

14.12.2022 00:00
španielska kráľovná Letizia Foto: ,
Španielska kráľovná Letizia stavila počas návštevy Instituto Cervantes v Los Angeles na červenú farbu.
debata

Španielska kráľovná sa v pondelok popoludní objavila na návšteve novej pobočky umelecko-kultúrneho centra Instituto Cervantes v Los Angeles, kde sa stretla so zástupcami filmárskej obce či ďalšími pracovníkmi. Pozornosť však neupútal iba fakt, že manželka španielskeho kráľa (pomerne v tichosti) navštívila americkú pôdu, ale tiež jej podoba.

Španielska kráľovná Letizia stavila počas...
Španielska kráľovná Letizia v rozhovore s...
+2Španielsku kráľovnú Letiziu privítali členovia...

Päťdesiatročná mama dvoch dcér stavila na kombináciu vo výraznej červenej farbe. Jej elegantný a veľmi šik nohavicový kostým doplnil kabát, ktorý mala ležérne prehodený na pleciach počas celej návštevy. Neskôr, pri diskusii s pracovníkmi inštitútu, si ho odložila bokom. Výsledný dojem bol však v oboch prípadoch ukážkový a nebolo by vôbec čudné, ak by sa Letizia zaradila k inšpiráciám žien pri nosení spomenutej červenej farby.

zväčšiť Princezná Kate z Walesu počas recepcie pre... Foto: SITA/AP, Victoria Jones
Princezná Kate z Walesu Princezná Kate z Walesu počas recepcie pre diplomatických pracovníkov v Buckinghamskom paláci. Oblečená bola v šatách Jenny Packhamovej a na hlave mala slávnu korunku Lotus Flower Tiara.

Tej je, mimochodom, v aktuálnom období naozaj viac ako dosť. Minimálne, ak sa zhovárame o členkách kráľovských rodín. Aj princezná Kate z Walesu sa za posledné dni predviedla viackrát v slávnostnej červenej – najprv na recepcii s diplomatmi v kráľovskom paláci v Londýne a neskôr aj pri príhovore na Instagrame, keď pozývali Britov sledovať vianočný koncert.

Britain US Royals Čítajte viac Princezná Kate je dokonalá aj vo vianočnom šate: Červené šaty zrecyklovala, výsledok je ukážkový!

V jej prípade mala červená farba vyslovene sviatočný a veľmi slávnostný charakter – postarali sa o to aj samotné kreácie – večerné šaty od Jenny Packhamovej a následne koktejlový model Needle & Thread. V prípade španielskej kráľovnej nadobudla červená biznisovejší rozmer. Porovnajte si obe dámy a vyberte, ktorá podoba červenej sa vám pozdáva viac.

VIDEO: Pozrite sa s nami na najkrajšie kráľovské róby

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #šaty #Vianoce #kráľovná Letizia #červená farba #princezná Kate

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...