Akoby sa vynorila z vody a zdobila ju len pena! Nahý morský look Heidi Klumovej ovládol premiéru Avatar

Tomu sa hovorí vziať tému filmu doslova a pretaviť ju do módnej voľby. Nemka Heidi Klum bola hviezdou premiéry filmu Avatar: Cesta vody.

14.12.2022 00:00
Heidi Klum Foto: ,
Nemecká modelka, moderátorka a televízna star Heidi Klum si obliekla šaty, ktoré naozaj pripomínali morskú penu.
debata (1)

Hoci 49-ročná bývalá topmodelka, dnes predovšetkým televízna hviezda, producentka či moderátorka bola jednou z množstva hviezd, ktoré prišli na losangeleskú premiéru pokračovania filmu Avatar. Dostatočne si však poistila to, aby objektívy smerovali práve na ňu, len čo sa objavila na slávnostnom pózovaní.

Zoe Saldana v kreácii Alexander McQueen Čítajte viac Londýn ovládol Avatar! Saldana ako odetá do morskej peny a Kate Winslet... obliekla si staré šaty a vyzerala úchvatne

Mama štyroch detí si na premietanie obliekla model polopriehľadných šiat s trblietavým striebristým leskom. Materiál našívaný na tylovom podklade rafinovane skrýval všetky intímne partie, no vo výsledku to pôsobilo akoby Heidi bola odetá do morskej peny. Aby ilúzia bola dokonalá, na nohách mala obuté sandáliky s priehľadnými remienkami a vlasy jej upravili mokrým spôsobom, takže pôsobila akoby sa naozaj práve vynorila z vody.

Video

Zdroj: Profimedia

Klum je vo svete šoubiznisu dobre známa svojou vášňou a láskou pre halloweenske párty a kostýmy. Tento model síce (a našťastie) nebol kostýmový – lepšiu poctu snímke, ktorej veľká časť sa odohráva práve vo vodnom svete, však asi nemecká rodáčka vzdať nemohla.

zväčšiť Na premiéru filmu Avatar: Cesta vody prišiel aj... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Henry Cavill. Spoločnosť mu robila jeho partnerka Natalie Viscuso Na premiéru filmu Avatar: Cesta vody prišiel aj herec Henry Cavill. Spoločnosť mu robila jeho partnerka Natalie Viscuso.

Okrem Klumovej sa na slávnostnom premietaní v Los Angeles objavili hlavné hviezdy filmu ako Zoe Saldana, Sam Worthington či Sigourney Weaver, ale tiež pozvaní celebritní hostia ako herec Henry Cavill s partnerkou alebo spevák The Weeknd. Chýbal však režisér James Cameron.

Speváčka a herečka Halle Bailey na premiére...
Herečka Zoe Saldana v kreácii Schiaparelli...
+12Spevák The Weeknd a jeho kolegyňa  H.E.R. na...

Dôvod, prečo musel vynechať jednu z najdôležitejších premiér „avatarovského“ turné, bol fakt, že je momentálne covid pozitívny. Koronavírusom sa podľa vlastných slov nakazil v lietadle cestou z Tokia do Ameriky, keď sa vracal z predstavenia filmu ázijskému publiku. „Som izolovaný a nemôžem sa zúčastniť na premiére,“ napísal ešte pár hodín pred premietaním v LA Cameron na sociálnej sieti. „Bože, viete, koľkým ľuďom som povedal, že sa stretneme a pokecáme na premiére. Nuž, zdá sa, že nie. Človek mieni a pánboh mení,“ dodal ešte Cameron.

Avatar: Cesta vody Čítajte viac Dlhoočakávaný Avatar: Cesta vody je konečne tu! Pozrite si unikátne zábery z nakrúcania

Film Avatar: Cesta vody príde do slovenských kín 15. decembra.

Video

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Heidi Klum #James Cameron #morská panna #Avatar: Cesta vody

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...