56 rokov? Pre Salmu Hayekovú žiaden problém, aby sa hrala na princeznú. A výsledok... rozprávka či gýč?!

Patrí medzi najznámejšie herečky a zvyčajne aj medzi štýlovo oblečené dámy Hollywoodu. Aj Salma Hayek sa však občas "utne"...

15.12.2022 00:00
debata (1)
zväčšiť Salma Hayek na premiére projektu Kocúr v... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Salma Hayek Salma Hayek na premiére projektu Kocúr v čižmách: Posledné želanie.

Mexicko-americká herečka sa pred pár dňami objavila na premiére novinky Kocúr v čižmách: Posledné želanie a ako to už v jej prípade býva, o pozornosť núdzu nemala. Konieckoncov, slávnostná premiéra bola lákadlom sama osebe. Prítomnosť dvojice slávnych latino hviezd priam čerešničkou na torte. Päťdesiatšesťročná hrdinka filmu Frida sa pridala ku svojmu kolegovi Antoniovi Banderasovi, aby spoločne predstavili nový projekt.

Heidi Klum Čítajte viac Akoby sa vynorila z vody a zdobila ju len pena! Nahý morský look Heidi Klumovej ovládol premiéru Avatar

Práve Salma však zaujala v utorok večer v Lincolnovom centre aj svojou módnou voľbou. Brunetka si obliekla model belasých šiat s nariasenou tylovou sukňou a korzetovým vrchným dielom, ktorý bol zdobený výšivkou a kryštálmi. Aj mnohé americké médiá prirovnali model šiat k takzvaným „princeznovským“ šatám – objavili sa však aj mnohé kritické hlasy, ktoré poukazovali na to, že samotný model šiat pôsobil na očarujúcej, no už zrelej Hayekovej na prvý pohľad trochu gýčovo.

Salma Hayek na premiére projektu Kocúr v...
Herec Antonio Banderas na slávnostnej premiére.
+5Herečka Salma Hayek a jej kolega Antonio...

„Zdá sa, že Salma by si rada zopakovala svoju stužkovú,“ napísal jeden z kritikov na sociálnej sieti Twitter. Ďalší sa pridal s komentárom, že mexická herečka zaspala vo svojom rozprávkovom sne. Ako Ruženka na niekoľko desiatok rokov. Samozrejme, našli sa aj takí, ktorí módnu voľbu hollywoodskej krásky ocenili.

Herečka Salma Hayek má ako manželka Francoisa Henri-Pinaulta zo skupiny Kering prístup k najluxusnejším módnym značkám sveta a tým najnovším trendom. Voľba šiat, ktoré jej zhotovili na mieru v ateliéri Alexander McQueen, však aj podľa nás vo finálnom výsledku pôsobila (na rozdiel od stylingu na modelke) trochu gýčovo. Čo si myslíte vy? Povedzte nám váš názor v ankete a nezabudnite si pozrieť galériu zo slávnostnej premiéry.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #róba #šaty #Salma Hayek #Alexander McQueen

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...