Páni, to je zmena! Z blondínky je ryšavka... ale krásna Lucy Boynton žiari stále

Herečku Lucy Boyntonovú vnímal svet dlhší čas predovšetkým ako partnerku Ramiho Maleka. S vlastnou kariérou sa však rozhodne pred držiteľom Oscara nemusí držať v úzadí.

16.12.2022 00:00
debata
Herečka Lucy Boynton na premiére novinky The... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Lucy Boynton Herečka Lucy Boynton na premiére novinky The Pale Blue Eye v kreácii Chanel Haute Couture.

Pôvabná Britka sa v stredu večer objavila na slávnostnej premiére svojho najnovšieho projektu The Pale Blue Eye, ktorý uviedla spoločne s ďalšími kolegami. Hlavnou hviezdou filmu je síce držiteľ Oscara Christian Bale, no 28-ročná herečka rozhodne nezostala ani v jeho tieni.

Salma Hayek Čítajte viac 56 rokov? Pre Salmu Hayekovú žiaden problém, aby sa hrala na princeznú. A výsledok... rozprávka či gýč?!

Platí to pre herecký výkon na plátne, ktorý už hodnotili prví diváci a kritici a, samozrejme, platí to aj pre červený koberec. Na tom sa Lucy objavila v luxusných šatách z dielne značky Chanel a kolekcie haute couture, pričom najmä jej fanúšikov, ale aj novinárov zaujal ešte jeden detail. Boynton totiž predvádzala nový imidž.

Herečka Lucy Boynton a jej kolega Christian...
Herec Christian Bale aj s manželkou Sibi...
+6Herečka Lucy Boynton na premiére novinky The...

Jeho pointou je, že z plavovlásky sa stala ryšavka. Výrazný hrdzavý tón vo vlasoch siahajúcich po plecia predviedla Lucy Boynton s výrazným matným rúžom a svetlou pleťou na tvári, čo jej celkovému vzhľadu dodávalo trochu gotický nádych.

zväčšiť Herečka Lucy Boynton v kreácii Christian Dior... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Lucy Boynton Herečka Lucy Boynton v kreácii Christian Dior Haute Couture.

Britka však aj v minulosti viackrát potvrdila, že keď príde na experimentovanie s módou a vzhľadom, stojí prvá v rade, kto je ochotný skúsiť výraznejšie zásahy do klasického imidžu a podoby. Výsledkom je, že sa bez debaty radí medzi najlepšie aj najodvážnejšie oblečené hviezdy súčasnosti.

Charlize Theron Čítajte viac Mama, preboha, obleč si niečo, opísala Charlize Theron reakciu dcér. Toto im odpovedala!

Čo sa týka jej vzťahu s Ramim Malekom (stvárnil Freddieho Mercuryho v hite Bohemian Rhapsody), zdá sa, že všetko ide ako po masle. Dvojica sa však príliš často na verejnosti neobjavuje, radšej si svoje súkromie strážia. Naposledy ich objektívy zachytili vo francúzskom Deauville v septembri tohto roka. Malek tam prišiel svoju nežnú polovičku podporiť na ceremoniál, na ktorom získala cenu Nouvel Hollywood Award.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #zmena imidžu #Rami Malek #Lucy Boynton

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...