Jeden v pánskej sukni, druhý v zamate s perličkami - toto sú najlepšie oblečení muži roka 2022

Pri hodnoteniach módy sa častejšie spomínajú dámy, ale prečo by aj v tomto smere nemala platiť rovnoprávnosť. Mnohí slávni muži sa svojím štýlom radia k hviezdam červených kobercov a módu majú takpovediac "v malíčku".

28.12.2022 00:00
Herec Andrew Garfield. Foto: ,
Herec Andrew Garfield.
debata

Pánska predajná platforma s luxusnými odevmi Mr. Porter zverejnila v týchto dňoch rebríček najlepšie oblečených mužov roka. Priestor v ňom dostali niekoľkí slávni páni, ktorých verejnosť dobre pozná zo sveta filmu, televízie, ale aj hudby či umeleckého prostredia ako takého.

Salma Hayek Čítajte viac 56 rokov? Pre Salmu Hayekovú žiaden problém, aby sa hrala na princeznú. A výsledok... rozprávka či gýč?!

Spojovacím motívom u všetkých pánov je rozhodne odvaha. Ani jeden z nich sa neostýchal počas uplynulého roka prejaviť ju v rámci garderóby na červenom koberci a mnohí dokonca aj v súkromí – v momentoch, keď ich zachytávali len objektívy paparazzov.

Herec Andrew Garfield prišiel oblečený v značke...
Herec Andrew Garfield.
+16Herec Andrew Garfield, oblečený v značke Gucci.

Do výberu redaktorov, ktorí pre predajný portál pripravujú aj lifestylovú prílohu, sa tento rok dostali páni ako napríklad Oscar Isaac či Andrew Garfield. Obaja potvrdili, že keď príde reč na módu, tak vedia poriadne prekvapiť.

zväčšiť Oscar Isaac na slávnostnej premiére seriálu... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Oscar Isaac Oscar Isaac na slávnostnej premiére seriálu Moon Knight v Londýne. Oblečený v značke Thom Browne.

Isaacovi sa to napríklad podarilo v kombinácii sivého pánskeho saka a skladanej sukne od Thoma Browna, v ktorých vyrazil na premiéru seriálu Moon Knight, Garfield bodoval azda všade, kde sa objavil. V bielom smokingu, tmavom smokingu, zamatovom obleku s perličkami či iných kreáciách.

Azda najextravagantnejší člen zostavy je spevák Joe Jonas – prostredný z trojice bratov, ktorý je manželom herečky Sophie Hunterovej vyskúšal kožené kombinácie Louis Vuitton s architekturálno-futuristickými detailmi, obleky s výšivkami, ale aj nenútené kombinácie havajských košieľ a širších nohavíc.

Herečka a režisérka Olivia Wilde stavila na...
Herečka a režisérka Olivia Wilde prišla v...
+25Herečka a režisérka Olivia Wilde bola odvážna....

Päťku uzatvárajú potom herci, ktorí sú hrdinami mladšej diváckej generácie. Reč je o Paulovi Mescalovi z Británie a Dominicovi Fikeovi, ktorého dobre poznajú fanúšikovia zo seriálu Eufória. Ako sa obliekali? Pozrite sa v našej galérii. A nezabudnite si pozrieť aj výber dám – TOP 5 najlepšie oblečených žien roka 2022.

VIDEO: Najlepšie oblečené ženy 2022

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Andrew Garfield #najlepšie oblečení #Joe Jonas #Oscar Isaac #Paul Mescal #Dominic Fike

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...