V plavkách bola magnetom v Austrálii, ale keď si obliekla novoročnú róbu... dánska princezná totálne uchvátila!

Vianočné sviatky strávila na pláži v rodnej Austrálii aj s celou rodinou, kde predvádzala plážovú formu. Ale koncoročná podoba dánskej princeznej Mary je azda ešte o kúsok pútavejšia ako jej ukážková postava v plavkách.

03.01.2023 08:00
debata
zväčšiť Dánska korunná princezná Mary a korunný princ... Foto: Profimedia
Dánska korunná princezná Mary a korunný princ Frederik Dánska korunná princezná Mary a korunný princ Frederik sa takto objavili na novoročnej recepcii na zámku v Amalienborgu v Kodani.

Manželka korunného princa Frederika sa spoločne s ním aj všetkými štyrmi deťmi vrátila pred koncom roka 2022 do Kodane, aby sa potom mohla zúčastniť na oficiálnej novoročnej akcii v zámku Amalienborg aj v prítomnosti vlastnej svokry – dánskej kráľovnej Margaréty.

korunná princezná Victoria a jej manžel - princ Daniel Čítajte viac Vianočný look princeznej Victorie vzbudil pozornosť nečakaným detailom? Dámy, toto je inšpirácia aj pre vás

Hoci panovníčka je v krajine stále veľmi obľúbená, bola to práve päťdesiatročná Mary, ktorá na novoročnom bankete bola absolútnym magnetom a aj hviezdou večera. Princezná Mary sa obliekla do trblietavých strieborných šiat od dánskeho dizajnéra Lasseho Spangenberga a vyzerala doslova ako z rozprávky.

Dánska korunná princezná Mary a korunný princ...
Princezná z Walesu Kate bola na štátnom bankete...
+17Kráľovná Silvia, kráľ  Carl Gustaf, korunná...

Trblietavú večernú róbu doplnila honosná korunka, ale tiež niekoľko vyznamenaní, ktoré ako členka kráľovskej rodiny dostala počas uplynulých rokov – nielen ako titul, ale tiež vďaka sobášu s princom. Rodáčka z Austrálie bola v slávnostný večer naozaj ukážkovým stelesnením princeznej a niet divu, že sa po jej boku spokojne usmieval aj manžel – princ Frederik.

Dánska korunná princezná Mary Čítajte viac Táto princezná má štyri deti a okrúhlych 50, na austrálskej pláži ohúrila ukážkovou formou! Veď sa pozrite sami...

Uplynulý rok 2022 priniesol niekoľko úchvatných rób na európskych kráľovských dvoroch aj v prípade princeznej Kate či princeznej Viktórie zo Švédska. Pozrieť si ich môžete v galérii nižšie, rovnako ako 9 najpopulárnejších šiat uplynulého roka od britskej princeznej Kate.

9. MIESTO: Šaty z dielne značky The Vampire´s...
8. MIESTO: Princezná Kate predviedla v júni...
+67. MIESTO: Ešte ako vojvodkyňa Kate z Cambridge...
Dánska korunná princezná Mary si užívala deň na...
Dánska korunná princezná Mary si užívala deň na...
+1Dánska korunná princezná Mary v spoločnosti...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #róba #Nový rok #princezná Mary

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...