Štyri dospelé deti, ale ona vyzerá... ako ich rovesníčka! Jordánska kráľovná očarila novoročným záberom

Je mamou štyroch detí, dvoch dcér a dvoch synov. Po ich boku však vyzerá priam ako ich rovesníčka. Jordánska kráľovná Rania zverejnila na Nový rok rodinný záber, ktorý vyvolal nadšené reakcie na jej adresu.

04.01.2023 00:00
Jordánsky kráľ Abdullah II a kráľovná Rania Foto:
Jordánsky kráľ Abdullah II a kráľovná Rania (spodný rad) spoločne so svojimi štyrmi deťmi - zľava: princom Al Husseinom, princeznou Iman, princom Hashemom a princeznou Salmou zverejnili oficiálne novoročné foto.
debata (2)

Päťdesiatdvaročná manželka jordánskeho kráľ Abdulláha II. pri príležitosti príchodu nového roka zverejnila rodinný portrét, na ktorom pózuje spoločne s manželom aj všetkými troma deťmi. Nechýba následník trónu – 28-ročný princ Hussein, ale ani jeho sestry – princezné Iman a Salma a brat – princ Hashem.

Netherlands Denmark Royals Čítajte viac V plavkách bola magnetom v Austrálii, ale keď si obliekla novoročnú róbu... dánska princezná totálne uchvátila!

„Šťasťný nový rok od našej rodiny vám všetkým. Nech je to pokojný a požehnaný rok pre našu milovanú krajinu a pre vás všetkých,“ napísala kráľovná Rania k fotografii, ktorá sa objavila na oficiálnych stránkach jordánskeho paláca aj sociálnych sieťach.

Dánska korunná princezná Mary a korunný princ...
Princezná z Walesu Kate bola na štátnom bankete...
+17Kráľovná Silvia, kráľ  Carl Gustaf, korunná...

Nasledovali komentáre, ktoré želali dobrý rok aj kráľovskej rodiny – v mnohých však nezostala prehliadnutá ani samotná kráľovná a jej pôvab. Faktom je, že po prekročení päťdesiatky pôsobí rodáčka z Kuvajtu akoby sa jej vek ani netýkal a po boku vlastných dcér takmer ako ich rovesníčka.

Princ William a jeho manželka Kate, princ a princezná z Walesu Čítajte viac Geissenovský luxus zo Slovenska, nahá Britney či Polnišovej 'ohováračky' lákali... no TOP článok roka? S krásnou Kate!

Rania, ktorá sa angažuje v mnohých charitatívnych projektoch aj vlastných nadáciách, sa pripravuje v roku 2023 na rolu „svadobnej mamy“. Ženiť sa totiž bude jej najstarší syn – korunný princ Hussein. Ako informoval palác, svadba so snúbenicou Rajwou Al Saif je naplánovaná na jún tohto roka a kráľovská rodina je vraj nadšená príchodom nevesty do rodiny.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovná Rania #rodinná foto

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...