Jedna, druhá aj tretia! Princezná Mary strieda róbu za róbou, výsledok je zakaždým... skrátka očarujúci!

Nie jeden, ale hneď tri veľkolepé večerné modely predviedla v úvode roka dánska princezná. Zdá sa, že u nej sa rok začal naozaj kráľovsky...

05.01.2023 09:00
Dánsky korunný princ Frederik a jeho manželka -... Foto: ,
Dánsky korunný princ Frederik a jeho manželka - korunná princezná Mary na bankete pre diplomatov v Christiansborg Palace v Kodani.
debata

Korunná princezná, ktorá je manželkou následníka dánskeho trónu – princa Frederika, zaujala hneď v prvý deň nového roka, keď sa objavila na novoročnej recepcii v luxusnej striebornej trblietavej róbe. Pompézny look, ako stvorený pre princeznú, si vyslúžil pozornosť médií aj verejnosti a štvornásobná mama spoločne s nimi aj pozitívne reakcie a nadšené chvály.

Netherlands Denmark Royals Čítajte viac V plavkách bola magnetom v Austrálii, ale keď si obliekla novoročnú róbu... dánska princezná totálne uchvátila!

To však ešte mnohí netušili, že austrálska rodáčka bude hneď v úvode roka „servírovať“ niekoľko takýchto podôb. Odkedy sa aj s celou rodinou vrátili z vianočnej dovolenky u protinožcov, vyzerá to, že majú povinnosti v rámci oficiálnych banketov a akcií pod záštitou dánskej koruny.

Dánska kráľovná Margaréta II. v spoločnosti...
Dánsky korunný princ Frederik a jeho manželka -...
+3Dánsky korunný princ Frederik a jeho manželka -...

V utorok 3. januára sa aj v spoločnosti kráľovnej Margaréty II. objavila princezná Mary a princ Frederik na bankete venovanom diplomatickým pracovníkom. Tentoraz tmavovláska stavila na svetlosivú róbu z čipky a jemného saténu, ktorú zdobila šerpa s vyznamenaniami.

zväčšiť Dánsky korunný princ Frederik a jeho manželka -... Foto: SITA/AP, Mads Claus Rasmussen
Dánsky korunný princ Frederik a jeho manželka - korunná princezná Mary Dánsky korunný princ Frederik a jeho manželka - korunná princezná Mary prichádzajú na podujatie venované Nórskym ozbrojeným silám a Národnej agentúre pre pohotovosť v Christiansborg Palace v Kodani 4. januára 2023.

Do tretice sa dánska aj svetová verejnosť dočkali princeznej v trendovom bordovej farbe. Na akcii, ktorá sa uskutočnila v stredu 4. januára v skorých popoludňajších hodinách, sa objavila tiež vo večernej róbe. Tentoraz šatách s jemnou štruktúrou materiálu a s aranžovaným pláštikom s prestrihmi na ruky, ktorý siahal tesne pod kolená. Výsledok bol vo všetkých troch prípadoch priam ukážkový a nebudeme preháňať, ak povieme, že princezná Mary sa radí medzi najelegantnejšie členky európskych kráľovských dvorov.

Viac si pozrite aj v galérii najkrajších rób z kráľovských dvorov za minulý rok.

Dánska korunná princezná Mary a korunný princ...
Princezná z Walesu Kate bola na štátnom bankete...
+17Kráľovná Silvia, kráľ  Carl Gustaf, korunná...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #róba #Dánsko #princezná Mary

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...