OBRAZOM: Sezóna filmových cien sa začala! S krásnou Blanchett, Williamsovou v mini aj dramatickou Michelle Yeoh

Hoci pár podobných podujatí priniesol aj záver minulého roka, až teraz sa oficiálne začína sezóna filmových cien a galavečerov s tým spojených. Prvým v roku 2023 bolo 34. gala filmového festivalu v Palm Springs.

06.01.2023 12:00
Stephanie Hsu (vľavo) v kreácii Valentino Haute... Foto: ,
Herečka Stephanie Hsu (vľavo) v kreácii Valentino Haute Couture a herečka Michelle Yeoh v kreácii Schiaparelli Haute Couture.
debata

Na slávnostnom vyhlásení vo štvrtok večer rozdali organizátori festivalu niekoľko cien, pričom skrátka neprišiel azda ani jeden z favoritov aktuálnej filmovej sezóny. Medzi tými horúcimi sa skloňujú mená ako Brendan Fraser, Cate Blanchett či Michelle Yeoh. Všetci traja uvedení sa vo štvrtok na akcii objavili a všetci domov odchádzali s trofejou.

Dánsky korunný princ Frederik a jeho manželka - korunná princezná Mary Čítajte viac Jedna, druhá aj tretia! Princezná Mary strieda róbu za róbou, výsledok je zakaždým... skrátka očarujúci!

Triumf si však na svoje konto pripísal aj film Fabelmanovci režiséra Stevena Spielberga, ktorý so sebou priviedol všetky jeho herecké hviezdy. Neprehliadnuteľná bola medzi nimi napríklad herečka Michelle Williams, ktorá je síce len pár mesiacov po pôrode, no zdá sa, že je už v perfektnej fyzickej forme. Potvrdila to aj minikreácia Louis Vuitton, ktorú si na podujatie obliekla.

Herečka Cate Blanchett, víťazka ceny Desert...
Herečka Viola Davis si odnášala domov cenu za...
+22Herec Colin Farrell s cenou za výkon vo filme...

Prítomné dámy sa v rámci módy rozhodne prejavili tak, ako sa od podobných akcií očakáva. Teda, minimálne to platilo v prípade ázijských hviezd Stephanie Hsu a Michelle Yeoh. Prvú obliekol ateliér Valentino Haute Couture a druhá, mimochodom tiež vo štvrtkový večer ocenená, zase vzala na seba architekturálnu kreáciu Schiaparelli Haute Couture.

zväčšiť Herečka Michelle Williams prišla na galavečer v... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Michelle Williams Herečka Michelle Williams prišla na galavečer v kreácii Louis Vuitton.

Pozornosť si však vyslúžila aj ocenená Cate Blanchett, ktorej stačil decentnejší nohavicový overal Armani Prive s jemným detailom našitých krištálikov. Ďalšie pozvané hviezdy večera si pozrite v našej bohatej galérii.

Už v stredu 11. januára sa uskutoční slávnostné vyhlásenie filmových a televíznych cien Zlatý glóbus, Pravda.sk bude, samozrejme, pri tom a pripravujeme pre vás bohaté galérie z červeného koberca.

Catherine Zeta-Jones Čítajte viac Tento film by som nakrútila aj zadarmo! Catherine Zeta-Jones prezradila, ktorú snímku si váži vo svojej kariére najviac

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ceny #Cate Blanchett #film #móda #Michelle Williams #Michelle Yeoh

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...