Jane Fonda prvýkrát od liečby rakoviny na verejnosti! Takto žiari 85-ročná legenda medzi kolegyňami

V septembri minulého roka oznámila herečka Jane Fonda, že má rakovinu a musí začať s chemoterapiou. Dobré správy prišli už o pár mesiacov.

09.01.2023 00:00
Jane Fonda Foto: ,
Herečka Jane Fonda, členka hereckého osadenstva filmu 80 for Brady na filmovom festivale Palm Springs International Film Festival.
debata

V decembri legendárna hollywoodska hviezda informovala verejnosť aj svojich fanúšikov, že rakovina je na ústupe a s jej vyliečením sa to vyzerá veľmi nádejne. Ďalšiu nádej určite priniesla do celej situácie aj Fondovej osobná účasť na premiére jej nového filmu v Palm Spring.

Jande Fonda Čítajte viac Jane Fonda má 85! Takto sa menila dekádami - zvodná Barbarella, kráľovná aerobiku, aktivistka

Osemdesiatpäťročná herecká diva sa v spoločnosti svojich kolegýň Rity Moreno, Lily Tomlinovej a Sally Fieldovej objavila na slávnostnom uvedení snímky 80 for Brady, pričom pozornosť na seba strhli všetky štyri dámy. Energické, usmiate, ostrieľané a pritom všetky vo výbornej forme – kvarteto sa pri pózovaní fotografom držalo za ruky a neskôr aj pred objektívmi veselo vtipkovalo.

Herec Harry Hamlin a jeho manželka Lisa Rinna...
Herečka Sally Field, hrdinka filmu 80 for Brady...
+3Herečka Jane Fonda, členka hereckého osadenstva...

Práve Fonda bola v hľadáčiku mnohých fotografov, v elegantnom čiernom nohavicovom kostýme a so šmrncovným účesom zo sivých vlasov vyzerala naozaj výborne. A najmä zdravo.

Vo filmovej novinke, ktorá príde do amerických kín začiatkom februára, sa odohráva zaujímavý a na humorné situácie nepochybne bohatý príbeh. Zachytáva totiž štyri dámy v zrelom veku, ktoré sa rozhodnú splniť si svoj sen a vydajú sa na Super Bowl, aby videli na vlastné oči svoj idol – hráča amerického futbalu Toma Bradyho. Exmanžel Gisele Bundchenovej si vo filme zahral tiež – s viacerými profesionálnymi kolegami. Ak túžite vidieť hollywoodske legendy v trblietavých dresoch pre roztlieskavačky, pozrite si trailer vyššie.

Obit Kirstie Alley Čítajte viac Rodina Kirstie Alleyovej odtajnila druh rakoviny, s ktorou bojovala. Patrí medzi najrozšírenejšie aj na Slovensku

Na festivale v Palm Springs sa konal aj slávnostný večer vyhlásenia filmových cien. Galériu z neho nájdete nižšie.

Herečka Cate Blanchett, víťazka ceny Desert...
Herečka Viola Davis si odnášala domov cenu za...
+22Herec Colin Farrell s cenou za výkon vo filme...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #rakovina #Jane Fonda #stav

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...