Priehľadná čipka a pod ňou iba... Rita Ora sa zahaľovať nechystá, takto odvážne vyrazila do ulíc!

Ak chcete zabezpečiť, aby všetky oči smerovali vaším smerom, máte dve možnosti. Byť slávnou hviezdou alebo si obliecť niečo výstredné.

10.01.2023 00:00
Rita Ora a jej manžel Taika Waititi Foto:
Speváčka Rita Ora a jej manžel Taika Waititi prichádzajú na párty Elvis’s Birthday, ktorá sa konala pred vyhlásením Zlatých glóbusov.
debata

V prípade britskej speváčky Rity Ory platia oba uvedené atribúty a 32-ročná hviezda to potvrdila aj na párty s podtitulom Elvis's Birthday v Los Angeles, ktorá sa konala pri príležitosti blížiaceho sa vyhlásenia cien Zlatý glóbus.

Molly Rainford Čítajte viac Keď zaspievala ako dieťa Ave Maria, Británia šla do kolien. Dnes sa z nej podlamujú kolená na plážach Barbadosu!

Ora vyrazila na akciu vo fialových priehľadných šatách z jemnej čipky, ktoré celkom jasne odhaľovali to, čo má pod nimi oblečené. Hoci v tomto prípade by možno bolo vhodnejšie napísať, čo oblečené nemá. Jednoznačne jej totiž chýbala podprsenka a nahradila ju len dvoma prsnými nálepkami, ktoré prekryli bradavky. Zvyšok potom dotvorili čierne hladké nohavičky, ktoré pod jemnou čipkou pôsobili výrazne.

zväčšiť Speváčka Rita Ora a jej takmer nahý look pred... Foto: Profimedia
Rita Ora a jej takmer nahý look Speváčka Rita Ora a jej takmer nahý look pred objektívmi fotografov v Los Angeles.

Speváčku na podujatí sprevádzal aj manžel – režisér, scenárista a producent Taika Waititi, s ktorým si povedali áno minulý rok na súkromnom a stráženom obrade. Waititi, ktorý pochádza z Nového Zélandu, pôsobil pomerne zachmúrene, čo v jeho prípade nebýva až takým zvykom. Muž, ktorý stojí za réžiou posledných dvoch filmov o mýtickom superhrdinovi Thorovi, je však podľa zdrojov okolia až po uši zamilovaný do svojej očarujúcej životnej partnerky.

Herečka Michelle Yeoh na akcii National Board...
Herečka Sienna Miller vyzerala očarujúco.
+12Herečka Jenny Slate prišla tentoraz v...

Platí to aj naopak, keďže Rita Ora nedávno ohlásila nový singel a ten by mal byť venovaný práve jej manželovi. You Only Love Me (Len ty ma miluješ) je skladba, ktorá by sa mala objaviť už čoskoro v éteri. Či ju bude sprevádzať aj klip s hlavnou aktérkou v nejakej ďalšej sexi kreácii, môžeme len tipovať. Ale ak poviete áno, asi nebudete ďaleko od pravdy…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Rita Ora #priehľadné šaty #Zlatý glóbus #Taika Waititi #Elvis

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...