Kráľovná červeného koberca? Roky nič nezmenili, tejto dáme sa darí bodovať, kde sa zjaví

Už v minulosti patrila medzi miláčikov módneho sveta a mnohí dizajnéri, ale aj módni novinári hovorili o nej ako o modernej múze. Herečka Sienna Miller nezostáva nič dlžná svojej povesti ani po štyridsiatke.

10.01.2023 00:00
Sienna Miller Foto: ,
Herečka Sienna Miller vyzerala očarujúco v kreácii Alessandra Rich.
debata

V nedeľu večer sa americká rodáčka, ktorá dlhé roky žila v Británii, objavila na vyhlásení cien National Board of Review Awards Gala a okamžite sa stala magnetom pre objektívy. Millerovej voľba nežných vzorovaných šiat s volánikmi a štrasovým opaskom okolo drieku bola voľbou na jednotku s hviezdičkou a receptom na jeden z najlepších lookov slávnostného večera. Model pochádzal z dielne Alessandra Rich, ktorý s obľubou nosia aj iné celebrity či napríklad princezná Kate z Walesu.

Stephanie Hsu (vľavo) v kreácii Valentino Haute Couture a herečka Michelle Yeoh Čítajte viac OBRAZOM: Sezóna filmových cien sa začala! S krásnou Blanchett, Williamsovou v mini aj dramatickou Michelle Yeoh

Samozrejme, blondínka Miller nebola jedinou dámou, ktorá počas slávnostného večera – pár dní pred očakávaným vyhlásením cien Zlatý glóbus – zaujala. Na podujatí sa totiž objavili aj ďalšie štýlové dámy. K nim sa radí napríklad herečka a speváčka Janelle Monaé, ktorá si dokonca odnášala cenu pre najlepšiu herečku vo vedľajšej úlohe. Model pompéznej róby s nadýchanými rukávmi od Valentino skombinovala s účesom a ĺa Audrey Hepburn v hite Raňajky u Tiffanyho.

zväčšiť Herečka Michelle Yeoh na akcii National Board... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Michelle Yeoh Herečka Michelle Yeoh na akcii National Board of Review Awards Gala získala cenu pre najlepšiu herečku. Oblečená bola v kreácii Erdem.

Do tretice sa módna voľba vydarila aj ďalšej ocenenej dáme – herečke Michelle Yeohovej, ktorej meno sa skloňuje vďaka filmu Everthing Everywehere All At Once naozaj často. Kritici ju velebia za hereckí výkon, svet módnych expertov zase za módne voľby. Do zoznamu tých úspešných sa zaradila aj kombinácia bielej čipkovanej blúzky a čiernej sukne z dielne Erdem.

zväčšiť Herečka Janelle Monae na akcii National Board... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Janelle Monae Herečka Janelle Monae na akcii National Board of Review Awards Gala v kreácii Valentino.

Na akcii v nedeľu večer sa objavili aj ďalšie známe mená hereckej brandže, ktoré očividne v najbližších týždňoch budeme na podobných podujatiach vídať často. Viac si už pozrite v našej galérii.

Herečka Michelle Yeoh na akcii National Board...
Herečka Sienna Miller vyzerala očarujúco.
+12Herečka Jenny Slate prišla tentoraz v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Sienna Miller #červený koberec #štýl

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...