Večer Zlatých glóbusov v znamení slávnych párov! Z tehotnej Penny po boku Pelphreyho šťastie priam sálalo

Očakávaný a sledovaný večer Zlatých glóbusov je aj príležitosťou na veľkolepé predvádzanie lásky.

11.01.2023 06:50
80th Annual Golden Globe Awards - Arrivals Foto: ,
Tom Pelphrey a tehotná Kaley Cuoco na červenom koberci 80-teho ročníka udeľovania cien Zlatý glóbus.
debata

Na radosť fanúšikov sa červený koberec 80. ročníka prestížneho podujatia, ktoré sa konalo v Beverly Hills, zavítalo množstvo slávnych párikov, ktoré si pred objektívmi vymieňali nielen zamilované pohľady, ale tí odvážnejší aj bozky.

Tom Pelphrey a tehotná  Kaley Cuoco na červenom...
Lauren Miller a  Seth Rogen na červenom koberci...
+27Manželia Felicitas Rombold a  Daniel Bruhl na...

Pozornosť na seba strhli dve seriálové hviezdy, ktoré sa tešia na prvého spoločného potomka. Reč je o Kaley Cuoco (37), hviezde seriálu Letuška a niekdajšej Penny z Teórie veľkého tresku a Tomovi Pelphreym, hercovi z hitu Ozark (40). Tehotenské bruško si herečka schovala do svetlofialových šiat z dielne Vera Wang. Práve tento párik patril medzi tie odvážnejšie, ktoré si pred fotografmi vymenili aj niekoľko bozkov. Párik, ktorý svoje city svetu priznal začiatkom mája, sa už čoskoro dočká bábätka. Hviezdni zaľúbenci dokonca prezradil, že sa stanú rodičmi dievčatka – herečka vtedy na Instagram napíala: „Dievčatko Pelphreyové príde na svet v roku 2023.“

zväčšiť Tom Pelphrey a tehotná Kaley Cuoco na červenom... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
80th Annual Golden Globe Awards - Arrivals Tom Pelphrey a tehotná Kaley Cuoco na červenom koberci 80-teho ročníka udeľovania cien Zlatý glóbus.

Síce bez tehotenského bruška, ale takisto s bozkami, si pred objektívmi zapózovala nemecký modelka a podnikateľka Heidi Klum (49), ktorej spoločnosť robil mladší manžel, spevák Tom Kaulitz. 49-ročná štvornásobná mama si tradične obliekla minišaty, voľba padla na značku Kevin Germanier.

zväčšiť Heidi Klum a jej manžel  Tom Kaulitz na... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
80th Annual Golden Globe Awards - Arrivals Heidi Klum a jej manžel Tom Kaulitz na červenom koberci 80-teho ročníka udeľovania cien Zlatý glóbus.

Oscarová hviezda Michelle Williams, ktorá si zahrala v ocenenom filme Fabelmanovci, sa na červenom koberci objavila po boku manžela, režiséra Thomasa Kaila. 42-ročná Williams sa len pred časom stala trojnásobnou mamou, syna porodila v októbri. Vo filme Fabelmanovci, ktorý je inšpirovaný detstvom oscarového Stevena Spielberga, si zahrala jeho mamu.

zväčšiť Eddie Murphy a Paige Butcher na červenom... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
80th Annual Golden Globe Awards - Arrivals Eddie Murphy a Paige Butcher na červenom koberci 80-teho ročníka udeľovania cien Zlatý glóbus.

Ocenenie za celoživotné dielo si počas ceremoniálu prevzal Eddie Murphy. Ani 61-ročný herec neprišiel na udeľovanie sošiek sám, po jeho boku sa usmievala jeho snúbenica, 43-ročná austrálska modelka Paige Butcher, ktorá je mamou hercovho ôsmeho a deviateho potomka, dcéry Izzy a syna Maxa.

Všetky zaľúbené páriky na Zlatých glóbusoch si pozrite v našej galérii – vyššie!

Herečka Jessica Chastain v šatách Oscar de la...
Herečka Julia Garner oblečená v šatách z dielne...
+68Ana de Armas pózuje fotografom v róbe Louis...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Zlatý glóbus

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....