Flitre, perie, holé stehná! Heidi Klum v týchto šatách šliapla poriadne vedľa. Nevydarenú voľbu urobila aj Selena!

Úchvatné róby a očarujúce dámy na červenom koberci - ceremoniál 80. ročníka cien Zlatý glóbus ich bol plný. Ale objavili sa aj dámy, ktorých módne voľby až tak neohúrili.

11.01.2023 11:20
Heidi Klum Foto: ,
Televízna osobnosť Heidi Klum v modeli Kevin Germanier.
debata

Do ich čela sa podľa viacerých médií postavila napríklad aj nemecká rodáčka – modelka, moderátorka, porotkyňa a producentka Heidi Klum. Štyridsaťdeväťročná Nemka si na slávnostný večer obliekla minikreáciu z dielne dizajnéra Kevina Germaniera.

Salma Hayek Čítajte viac OBRAZOM: Úchvatná Chastain, Salma Hayek ako trblietavá Venuša a pozrite sa na hviezdu hitu Wednesday - je nádherná!

Flitrované metalické minišaty zdobila diagonálna nášivka pštrosieho peria a okrem nej model ešte odhaľoval Klumovej stehna pod transparentným pruhom látky. Výsledok však vypálil úplne opačne, ako si asi nositeľka želala. Najmä sexi šik kreácie to pôsobilo ako odevný mišmaš a Klumovej nepomohla ani úprava vlasov či líčenie.

zväčšiť Herečka a speváčka Selena Gomez prišla v šatách... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Selena Gomez Herečka a speváčka Selena Gomez prišla v šatách Valentino Haute Couture.

Prítomnosť Heidi Klumovej v zozname najhoršie oblečených celebrít akcie však nie je asi taká prekvapivá, ako ďalšie meno. Speváčka a herečka Selena Gomez sa napríklad podľa portálu Daily Mail ocitla na neželanom zozname vďaka svojej na pohľad neforemnej kreácii Valentino Haute Couture s masívnymi rukávmi, ktorá jej nositeľke pridávala aj roky.

Jennifer Coolidge Čítajte viac Tak, Oscara získava... A publikum vybuchlo od smiechu! Tu je hviezdny okamih slávnej Stiflerovej mamy na Zlatých glóbusoch

Diskutabilné však boli aj kreácie značky Dior, v ktorých sa objavili herečky Anya Taylor-Joy a Elizabeth Debicki. Modelom sa nedá uprieť luxusný materiál – otázne však je, či boli prispôsobené na mieru, lebo vo výsledku pôsobili neforemne a nesedeli dokonalo na postave.

zväčšiť Herečka Elizabeth Debicki prišla v kreácii... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Elizabeth Debicki Herečka Elizabeth Debicki prišla v kreácii Christian Dior.

Pri oboch blondínkach to bola škoda, lebo zväčša patria medzi najlepšie oblečené dámy červeného koberca. Viac si už pozrite v našej bohatej galérii a nezabudnite si prečítať aj o najlepších líčeniach a účesoch z akcie.

Herečka Salma Hayek Pinault a jej líčenie a...
Herečka Michelle Yeoh a jej líčenie a účes na...
+12Herečka Michelle Williams a jej líčenie a účes...
Tom Pelphrey a tehotná  Kaley Cuoco na červenom...
Lauren Miller a  Seth Rogen na červenom koberci...
+27Manželia Felicitas Rombold a  Daniel Bruhl na...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Selena Gomez #Heidi Klum #Zlatý glóbus #najhoršie oblečené

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...