OBRAZOM: Nádherná Kate Hudson či Julia Roberts, tehotná Cuoco ako v mníšskom habite a táto kráska? Vidieť jej pod šaty!

Na 28. ročníku slávnostného vyhlásenia cien Critics Choice Awards sa objavili dámy a páni v gala. Móda bola opäť pestrá. O kúsok uvoľnenejšia ako na nedávnych Zlatých glóbusoch, ale stále veľmi pompézna, slávnostná a miestami aj super luxusná.

16.01.2023 08:05
Anya Taylor-Joy Foto: ,
Herečka Anya Taylor-Joy v kreácii Christian Dior.
debata

Na červenom koberci sa prestriedalo niekoľko desiatok známych herečiek a hercov, od seriálových hviezd až po ikony filmového plátna. Medzi známymi tvárami nepochybne zaujali herečky ako Kate Hudson alebo Julia Roberts či Cate Blanchett alebo Kerry Washington.

Miss USA R'Bonney Gabriel Čítajte viac Toto je nová Miss Universe! Najkrajšou ženou sveta je Američanka, Slovenka či Ukrajinka ako bábiky

V prípade Hudsonovej padla voľba na strieborný model šiat Oscar de la Renta, ktorý zvýraznil figúru a naznačoval inšpiráciu módou 20-tych rokov minulého storočia. Držiteľka Oscara Julia Roberts si obliekla model čiernych šiat s dlhými rukávmi, ktoré zdobila výšivka v dekolte aj na lemoch rukávov z trblietavých kamienkov.

Herečka Aubrey Plaza v šatách z dielne Louis...
Herečka Cate Blanchett dorazila v šatách Max...
+62Herečka Minha Kim prišla v šatách Christian Dior.

Jeden z najpôvabnejších modelov večera predvádzala Cate Blanchett, ktorej kombinácia dlhej sukne a košeľovej blúzky z prírodného ľanového materiálu síce mala trochu „vrecovitý“ nádych, no strih všetko povýšil a Blanchett vyzerala výborne.

zväčšiť Herečka Julia Roberts v kreácii Schiaparelli. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Julia Roberts Herečka Julia Roberts v kreácii Schiaparelli.

Washington sa zase zaradila do menšieho zoznamu žien, ktoré mali k dispozícii módu haute couture. Jej róba pochádzala z dielne Armani Privé, ale napríklad mladučká Sadie Sink zo Stranger Things dorazila v šatách Chanel Haute Couture a víťazka Amanda Seyfried v kreácii Dior Haute Couture.

Salma Hayek Čítajte viac OBRAZOM: Úchvatná Chastain, Salma Hayek ako trblietavá Venuša a pozrite sa na hviezdu hitu Wednesday - je nádherná!

Mimochodom, z rovnakého ateliéru pochádzal aj čierny model s výšivkou na telovom podklade, v ktorom prišla tehotná Kaley Cuoco. Šaty v jej prípade pôsobili trochu ako mníšsky habit.

zväčšiť Tehotná Kaley Cuoco v kreácii Dior Haute... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Kaley Cuoco Tehotná Kaley Cuoco v kreácii Dior Haute Couture. Nechýbal po jej boku partner Tom Pelphrey.

Diorovská estetika, no celkom iného razenia sa potom objavila aj v prípade herečky Anye Taylor-Joyovej, hrdinky hitu Dámsky gambit. Tá sa objavila v šatách z dielne Dior v zlatisto-telovej farby, ktorých sukňa pripomínala klietku na krinolínovej konštrukcii. Menší detail, ktorý neunikol nikomu? Pod šaty bolo vidieť a Taylor-Joy predvádzala spodnú bielizeň pod odevom.

zväčšiť Herečka Kate Hudson prišla v kreácii Oscar de... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Kate Hudson Herečka Kate Hudson prišla v kreácii Oscar de la Renta.

Medzi prítomnými hviezdami zaujali aj dámy ako Phoebe Dynevor v šatách Louis Vuitton, ktoré budili dojem éterickej vílovej princeznej. Ďalšie dámy v tejto značke pôsobili odvážnejšie a ráznejšie. Napríklad herečka Danielle Deadwyler či jej kolegyňa Thuso Mbedu, ktoré predvádzali akési večerné verzie róby inšpirovanej brnením.

zväčšiť Herečka Phoebe Dynover prišla v šatách Louis... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Phoebe Dynover Herečka Phoebe Dynover prišla v šatách Louis Vuitton.

Nechýbala ani Jennifer Coolidge či napríklad Aubrey Plaza (obe zo seriálu Biely Lotos) alebo očarujúca Michelle Yeoh s kolegyňou Stephanie Hsuovou. Ďalšie desiatky kreácií nájdete v našej bohatej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cate Blanchett #móda #Kate Hudson #Kaley Cuoco #Julia Roberts #Critics' Choice Awards #Anya Taylor-Joy

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...