Fešný doktor z Kliniky Grace vyrazil za módou do Milána! Spoznávate aj tohto pána? Veď to je hviezda Stranger Things...

Herecké hviezdy, najmä tie televízne sa objavili na víkendovej prehliadke pánskej kolekcie talianskeho módneho domu Fendi v Miláne.

17.01.2023 00:00
Giacomo Gianniotti Foto:
Taliansky herec Giacomo Gianniotti, ktorý stvárnil fešného lekára v seriálovom hite Klinika Grace, na prehliadke Fendi v Miláne.
debata

Maratón pánskej módy a prezentácie kolekcií na sezónu Jeseň/Zima 2023 bol aj tentoraz skutočným lákadlom pre desiatky známych tvárí zo sveta televízie, filmu, hudby či sociálnych sietí. Na sobotňajšej módnej šou pod taktovkou FENDI sa zišlo niekoľko známych tvárí, ktoré dobre poznajú aj slovenskí diváci.

Fendi Haute Couture Jeseň/Zima 2022-2023 Čítajte viac EXKLUZÍVNE: Móda nepotrebuje hranice! Couture od Fendi priniesla japonskú tradíciu aj rímsky luxus

Jednou z nich je nepochybne aj taliansko-kanadský herec Giacomo Gianniotti, ktorému určite najväčšiu slávu priniesla rola jedného z lekárov v seriálovom hite Klinika Grace. Prvýkrát sa v ňom objavil v roku 2015 a nasledujúci rok ho tvorcovia zaradili medzi pevné súčasti hereckého osadenstva. Aj to vystrelilo popularitu fešného rodáka z Ríma do výšin a jeho tvár pozná dobre nielen televízny divák, ale aj fanúšik módy. Konieckoncov, s príťažlivým výzorom patrí Gianniotti nielen medzi herecké hviezdy, ale aj časté objekty módnych magazínov.

Zľava: Andrea Carpenzano, Giacomo Gianniotti,...
Spoznávate hviezdu seriálu Stranger Things?...
+16Herec Jonah Hauer King.

Na samotnú prehliadku, ktorej podobu mala opäť na starosti dizajnérka Silvia Venturini Fendi, sa prišiel však pozrieť napríklad aj herec Hunter Doohan, ktorého veľmi čerstvo zachytili najmä diváci seriálového hitu Wednesday – stvárnil objekt lásky ústrednej hrdinky. Okrem neho nechýbal tiež hrdina netflixového hitu Purpurové srdcia – britský herec Nicholas Galitzine, ale azda najväčšie prekvapenie vyvolal Caleb McLaughlin.

zväčšiť Dizajnérka Silvia Venturini Fendi a americký... Foto: Jacopo M. Raule/Getty Images for Fendi
Silvia Venturini Fendi a americký herec Caleb McLaughlin Dizajnérka Silvia Venturini Fendi a americký herec Caleb McLaughlin (Stranger Things) v zákulisí pánskej prehliadky Fendi Jeseň/Zima 2023 - 2024.

Ak by vám meno nič nehovorilo, pozrite sa lepšie do galérie. Reč je totiž o jednom z hlavných predstaviteľov seriálového megahitu Stranger Things. Predstaviteľ Lucasa Sinclaira za posledné obdobie zjavne dospel a dozrel a na prvý pohľad by ste v ňom možno ťažko hľadali toho milého a hanblivého Lucasa.

Isté je, že aj tento 21-ročný rodák z New Yorku si užíva svoju popularitu a tiež luxusnú módu a jej dostupnosť, ktorá ide ruka v ruke s televíznou slávou. Viac známych tvárí si pozrite v našej galérii, kde nájdete aj ukážky z pánskej kolekcie na sezónu Jeseň/Zima 2023–2024.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #Miláno #Klinika Grace #herci #Fendi #Stranger Things #Caleb McLauglin #Giacomo Gianniotti #Hunter Doohan

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....