Len tak tak sa vyhla trapasu! Šaty z nej priam padali, kráska z hitu Mamma Mia skončila na pódiu...

V znamení triumfu jej hereckého talentu sa niesol nedeľňajší večer pre herečku Amandu Seyfriedovú. Kráska, známa napríklad aj z filmového muzikálu Mamma Mia! však okrem zisku trofeje čelila jednej, menej príjemnej situácii.

17.01.2023 00:00
debata
zväčšiť Herečka Amanda Seyfried v róbe Christian Dior... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Amanda Seyfried Herečka Amanda Seyfried v róbe Christian Dior Haute Couture.

Ako prezradila sama Seyfried pre reláciu Access Hollywood, počas slávnostného večera musela bojovať s neposednými šatami. Jej zlatý model z dielne francúzskej značky Christian Dior sa totiž z nej doslova odtrhával.

Anya Taylor-Joy Čítajte viac OBRAZOM: Nádherná Kate Hudson či Julia Roberts, tehotná Cuoco ako v mníšskom habite a táto kráska? Vidieť jej pod šaty!

Blondínka si na vyhlásenie Critics Choice Awards obliekla model zhotovený z jediného kusu zlatého šifónového lamé, ktorý vznikol v dielni parížskeho ateliéru ešte v roku 2020. „Tuším si budem musieť vyzliecť šaty,“ zavtipkovala si blondínka, keď sa jej pred kamerami začala zosúvať časť šiat smerom nadol po pleci.

Herečka Aubrey Plaza v šatách z dielne Louis...
Herečka Cate Blanchett dorazila v šatách Max...
+62Herečka Minha Kim prišla v šatách Christian Dior.

Kým cenu za výkon v seriáli The Dropout si ešte preberala oblečená do luxusného modelu, o pár minút neskôr sa objavila na pódiu znovu – to už však zjavne musela zasiahnuť štylistka a hodila na 37-ročnú herečku čiernu bundu s dlhými rukávmi. Tá zabránila tomu, aby Seyfried pred objektívmi neskončila polonahá so šatami, ktoré z nej padajú.

zväčšiť Tvorcovia a herci seriálu The Dropout - Amanda... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Amanda Seyfried Tvorcovia a herci seriálu The Dropout - Amanda Seyfried (vpravo) už v čiernej bunde, ktorá bránila šatám, aby z nej spadli.

Zaujímavosťou však je, že modely z dielne haute couture sú zvyčajne ukážkou tej najprecíznejšej ručnej práce krajčírok a ide o kreácie, ktorých ceny sa šplhajú do astronomických výšin. Celebrity za podobné modely, samozrejme, neplatia – zvyčajne ich dostanú zapožičané na konkrétny večer. Ak by sa však niečo podobné stalo zákazníčke, ktorá za model z dielne couture platí, asi by sa to neskončilo len úsmevom a humornou poznámkou ako v prípade Seyfriedovej. „Úprimne, sú staré, ale sú nádherné,“ komentovala herečka.

Dánska korunná princezná Mary Čítajte viac Dánska princezná v luxusnom overale! Táto paráda stála 2000 libier, ale... vyplatilo sa, však?

Nuž, na dva roky staré šaty je to podľa nás „výkon, ktorý by si asi sošku nezaslúžil“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Amanda Seyfried #Dior #model

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...